Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Tomiţă de la Insula Iubirii a venit să facă roast. Cum arată fosta ispită masculină acum

A intrat în istoria emisiunii Insula Iubirii după ce a fost prima ispită care a reușit să întrețină relații intime cu concurentele care veniseră să-și testeze relația. Atât Bordea, cât și Natanticu l-au recunoscut imediat și și-au amintit de "performanțele" lui din primele două sezoane.

tomita la bustul gol si in blugi pe scena iumor Galerie
Tomiță de la Insula Iubirii a venit la iUmor să faca un roast concurenților și ispitelor din cel mai recent sezon | Antena 1

Tomiță a renunțat la rolul de ispită de la Insula Iubirii, cu toate că a fost una dintre cele mai dorite ispite masculine din cadrul emisiunii. El era curtat de numeroase concurente de la Insulă, ba chiar a fost prima ispită care a ajuns în pat cu ele, după numai trei zile.

Tomiță a urcat pe scena de la iUmor sezonul 15, în ediția din 16 septembrie 2023, cu atitudinea care l-a consacrat în cadrul emisiunii Insula Iubirii. El a venit pregătit cu un text despre alte ispite masculine, dar nu i-a iertat nici pe concurenții de la emisiune. Încrezător, a folosit și puțină auto-ironie.

Tomiță a subliniat că are burtică și că un bărbat adevărat trebuie să arate așa pentru succes garantat: "nu pot să le refuz pe fete. Era păcat de la Dumnezeu".

Pe un ton sarcastic, fosta ispită s-a declarat "timid" și a insistat să sublineze că fetelor le place această trăsătură, mai ales "dacă nu ai porci sau combină, dar ai 44 la picior".

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

La final de roast, Tomiță a lăsat loc juraților să se desfășoare, mai ales că a observat că la pupitru se află doi mari fani ai show-ului: Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu. El a mărturisit că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a "lucra cu ziua", folosind același sarcasm care l-a consacrat.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Bordea și Natanticu, cei mai mari fani ai emisiunii Insula Iubirii, au știut totul despre ispita Tomiță

Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu și-au luat în serios rolul de fani ai Insulei și le-au povestit Deliei și lui Cheloo diferite întâmplări emblematice în care a fost implicat concurentul. Ei au detaliat stilul de abordare al lui Tomi, felul în care le seducea pe concurente și ce făcea după ce își "îndeplinea misiunea".

Delia a mărturisit că nu a avut ocazia să urmească cel mai dur test al fidelității, dar că își dorește să se pună la curent cu emisiunea, în timp ce Cheloo a transmis că s-a uitat la 4 minute de show, după care a renunțat.

De partea cealaltă a studioului, Emi s-a declarat la rândul său fan înrăit al lui Tomiță, ba chiar a fost vizibil încântat de a avea ocazia să-l vadă în care și oase pe bărbatul care a rămas în istoria show-ului de televiziune.

Citește și: Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu jurizează cel de-al XV-lea sezon

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel&... iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Alin Sîrbu le-a adus juraților păpuși care să-i reprezinte. Cum arată jucăriile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x