Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Mimello, număr de mimă „de aur”. Delia a fost cerută în căsătorie

Mimello este o apariție care fascinează, iar cuvintele sunt de prisos. Sub costumul spectaculos se ascunde un top model, iar detalii s-au văzut în ediția din 9 decembrie a emisiunii iUmor.

Mimello în costum de oglinzi cu pălărie, ochelari și mustață Galerie
Mimello a hipnotizat publicul cu numărul său de mimă | Antena 1

Michael este din Polonia și a venit pe scena iUmor cu un număr de mimă. Personajul său, Mimello, a lăsat publicul cu gura căscată. Acesta a avut-o alături de el pe scenă și pe Delia.

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Mimello, top modelul care a pus în scenă un număr de mimă foarte bun. Delia încă așteaptă inelul

„Zici că e din filmele cu Matrix”, a spus Delia când l-a văzut intrând pe scenă.

„Bă, tu vezi zidul?” îl întreabă Cătălin Bordea pe Cosmin Natanticu.

„Foarte bun”, răspunde juratul.

„Optic vorbind, momentul a fost superb”, a declarat Cheloo.

„Divertisment de bună calitate”, susține Delia.

Jurata a avut un moment de legătură cu respectivul concurent. Chiar a urcat pe scenă alături de el, participând la numărul de mimă pus în scenă de acesta.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Florin Gheorghe, numărul demn de finală. I-a cucerit pe jurați cu glume date pe bandă rulantă

Mimello a cucerit jurații iUmor în ediția din 9 decembrie 2023

„Un moment drăuț. Și mi-a plăcut și interacțiunea cu Delia, că a cerut-o-n căsătorie”, spune Cătălin Bordea.

„A dansat-o pe Delia, dar a și rănit-o”, declară Cosmin Natanticu. „A venit colega destul de lovită.”

Jurații nu au știut cum să comunice cu Mimello: „Am încercat să aflăm ce naționalitate e în spatele ciobului spart”, spune Bordea.

„Omul n-a vorbit cu noi”, a continuat juratul.

„Dacă nu putem comunica, părerea mea este: costumul este extraordinar”, declară Cheloo.

Cosmin natanticu ar fi vrut să afle mai multe despre persoana de sub costum, însă nu a aflat suficiente detalii.

„De unde-ați încercat să evadați. Păreți un om foarte periculos. Cine v-a supărat?” întreabă Cheloo.

„Mie chiar mi s-a părut că seamănă cu Caragiale psihedelic”, recunoaște Cătălin Bordea.

„Eu mă bucur foarte tare de acest moment, pentru că în sfârșit am văzut-o pe Delia emoționată, fericită, întoarsă în copilărie, am vzut-o adolescentă, naivă (...) Sunteți o oglindă spartă care aduce șapte ani de ghinion. Cine știe ce aduce votul meu”, transmite Natanticu.

„Am fost într-adevăr încântată, surprinsă. (...) Un moment cum rar mai vezi”, declară și Delia. „Snteți un bărbat frumos?”

„Sufletul contează”, răspunde Cheloo în locul concurentului.

„Ce se ascunde în spatele acestor oglinzi?” întreabă Delia.

„Așa e sufletul lui Cătălin”, adaugă Cosmin Natanticu.

Citește și: Fachirul Testa, show care le-a tăiat respiraţia juraţilor pe scena iUmor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul

„Costumul domnului Mimello a fost o alegere de scces. El este 99% costum, 1% talent. Nu puteam să aplaud și să favorizez acest număr”, conchide Cheloo.

„A fost o apariție foarte mișto”, mai spune Natanticu.

„Revelația a fost interesantă”, susține Delia, după ce Mimello a revenit lângă juriul, de data aceasta fără costumul fabulos.

Astfel că, Mimello a primit trei like-uri, de la Delia, Bordea și Natanticu, și un dislike de la Cheloo.

„Dacă știam cum arată poate mi-ar fi plăcut mai mult. (...) Îmi imaginam că are altă față”, recunoaște Delia, după ce l-a întâlnit pe omul din spatele oglinzilor.

Citește și: Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Dan Boldiszar, despre propria experiență. Cheloo: „Hai să ne bucurăm de ce s-a întâm... iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Cristina Băloi nu a impresionat toți jurații. Cosmin Natanticu: „L-a făcut pe Bordea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Doina Teodoru îi ia la roast pe jurați: Mi-a fost dor de personajul acesta! Duminica, 25.02.2024, 23:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

Juriul iUmor a amuțit în fața unui număr spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni. Cheloo, în picioare la jurizare

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al treilea episod al noului sezon,  în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Joi, 29.02.2024, 11:57
George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Miercuri, 28.02.2024, 10:19
Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 27.02.2024, 10:11
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”

Alex Furman este pentru a treia oară pe scena iUmor. Deși nu este mândru de ultima apariție pe scena emisiunii, Alex a învățat din greșelile trecutului, iar acum vine cu forțe proaspete.

Duminica, 25.02.2024, 23:39
Ultimele știri
x