Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Sasha Ciobanu a fost apreciat de jurați. Delia: „Un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”

Sasha Ciobanu a venit pentru comedie, după cum afirmă înainte de a urca pe scenă. El este dornic să câștige această competiție: „Dacă nu cred, măcar vreau!”

colaj Sasha Ciobanu pe scena iUmor Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

„Pot să fac de toate”, spune despre sine înainte de a urca pe scena iUmor. „Am două facultăți la bază.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Yasmin Asar revine pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „O să fie actual la un moment dat”

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Sasha Ciobanu a fost apreciat de jurați. Delia: „Un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”

„Îl știu eu pe Sasha. Sasha e prietenul meu”, spune Natanticu după intrarea concurentului în scenă.

„Nu stăm mult”, spune Cheloo.

„Vă rog eu să nu mai puneți numele la câini Sasha”, își roagă concurentul audiența. „În fiecare zi văd vreo șase-șapte Sashi pe stradă.”

„Eu când aud numele Sasha și mă întorc și văd că-i un Bichon, eu mor”, mărturisește el.

„Fiecare avem un soi de animale pe care nu-l suportăm”, continuă Sasha.

„Eu nu-l suport pe Natanticu”, spune Delia. „E un soi de animal.”

„Și el”, completează Sasha. „Eu nu suport porumbeii!”

„Suntem doi”, strigă Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Alex Vartolomei a indus în eroare audiența. Cătălin Bordea: „Lucrează și la text”

Sasha Ciobanu, jurizare în ediția din 10 martie 2024 la iUmor

„Bravo, bravo, bravo. A fost un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”, îi spune Delia.

„Eu te apreciez, știu ce poți să faci”, îi transmite Cosmin Natanticu.

„Noi nu apucăm să spune nimic de voi”, spune Delia, după ce Cătălin Bordea vrea să-l întrerupă pe Natanticu.

„Fă-le mai scurte și mai concentrate”, îi recomandă Cătălin Bordea.

„Câți porumbei ai desfrunzit până acum?” îl întreabă Cheloo. „Povestea e plictisitoare ca un porumbel alb. Porumbeii sunt ca tablourile. (...) Numai tâmpenii am scris. E vina ta, că dacă mă bucuram și eram atent cu adevărat, nu mai scriam tâmpenii.”

„La început te-ai bucurat”, îi atrage atenția Natanticu.

Astfel, Sasha Ciobanu a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Wolf Brothers sunt un duo plin de surprize. Delia: „Este artă ce-ați făcut voi acolo. ARTĂ!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Tudor Om, număr inedit de umor. Jurații au fost protagoniști: „Orice tip de omagiu e b... iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Marian Bedreagă vine la pachet cu soția pe scenă. Cheloo: „Ești un sclav al iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x