Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Yasmin Asar revine pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „O să fie actual la un moment dat”

Yasmin Asar revine pe scena iUmor, alături de Ștefan Ene și Claudia. Numărul acestora este mai actula decât le-ar plăcea multora să creadă.

colaj yasmin asar, ștefan ene și claudia pe scena iUmor și juriul: delia, cosmin natanticu, cheloo și cătălin bordea Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Citește și: Cu ce se ocupă Nelu Cortea de când a dispărut din luminile reflectoarelor. Din ce face bani fostul concurent America Express

„M-am întors cu un număr mult mai mișto decât celălalt”, transmite Yasmin telespectatorilor înainte de a urca pe scenă. „Am doi prieteni cu mine!”

Ștefan și Claudia o însoțesc pe scenă, iar împreună realizează un număr plin de umor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Edi Rădoiu își bazează numărul de stand-up pe ce știe mai bine. Cheloo: „Bravo, grasule!”

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Yasmin Asar revine pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „O să fie actual la un moment dat”

Yasmin Asar pune în scenă un număr care ar putea ridica tensiunea oricărui părinte. Aceasta nu renunță la dragostea ei oricât de tare s-ar împotrivi părinții ei nonconformiști.

„Ești pedepsită, domnișoară”, îi spune tatăl ei.

„Ne dezamăgești îngrozitor”, îi spune și mama ei.

Citește și: iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Riccardo Pace are o ureche muzicală absolută. Cosmin Natanticu: „Nu mă așteptam la așa ceva”

Yasmin Asar, jurizare în ediția din 3 martie 2024 la iUmor

„Bravo. Este foarte drăguț”, le transmite Cătălin Bordea. „O să fie actual la un moment dat.”

„Cum faci de îți atragi tu aliați de îți sunt superiori din toate punctele de vedere?” îl întreabă Cheloo pe Ștefan.

„Așa se întâmplă”, spune Ștefan.

Citește și: Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

„A fost bine. Bravo, să mai faceți”, le spune Delia.

„Cred că a fost momentul la care am râs chiar constant”, spune Cosmin Natanticu.

Astfel, Yasmin Asar a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Alex Vartolomei a indus în eroare audiența. Cătălin Bordea: „Lucrează și la text”... iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Romanticul X revine pe scena iUmor. Natanticu: „Vai de viața mea! (...) M-a trezit la r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x