Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Teddy Hall face show. Cheloo aplaudă în picioare. Delia: „Se vede că pe scenă este locul tău”

Teddy Hall vorbește despre cele mai nebunești întâmplări din viața sa și despre ce înseamnă să fii comediat: „Îmi trăiesc visul.”

colaj Teddy Hall pe scena iUmor Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Teddy Hall dezvăluie că i-ar plăcea nespus să se poată teleporta, în acest mod să călătorească nestingherit și chiar să facă unele năzbâtii.

Înainte de a urca pe scenă, acesta a descris juriul, iar pe Delia a comparat-o cu Britney Spears.

„Votez pentru Britney!” spune el. „Pare liderul, emoțional.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lăsat publicul mască. Cheloo: „Apreciez munca”

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Teddy Hall face show. Cheloo aplaudă în picioare. Delia: „Se vede că pe scenă este locul tău”

Teddy a impresionat juriul încă de la prezentare, când le-a ”tradus” în română mottoul scoțienilor.

„Am crescut în umbra surorii mele. Era destul de grasă”, continuă el numărul de stand-up.

Schimbul de replici avut cu Cheloo a stârnit aplauzele publicului și ovațiile juriului.

„Vreau să fiu scandalul surorii mele”, continuă Teddy. „Vreau ca alegerile ei să decurgă bine și, apoi. dintr-odată, un film cu mine.”

„De curând am ieșit cu o nemțoaică. A fost tare. A ieșit cineva cu o nemțoaică? E bine, e foarte asemănător cu a ieși cu un om”, spune el, moment în care Cheloo se ridică în picioare și cere publicului o serie de aplauze puternice.

Citește și: George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up din țară!”

Teddy Hall, jurizare în ediția din 10 martie 2024 la iUmor

„Bravo ție, Teddy!” spune Natanticu după numărul de umor al scoțianului.

„Bine, Teddy”, adaugă și Delia.

„A fost un moment foarte bun”, îi transmite Cătălin Bordea.

„Apreciem umorul violent, sincer, uman, cu toate defectele”, adaugă și Cheloo. „Sunt fan!”

„Tot respectul”, spune Bordea.

„Ne bucurăm de spectacol, ne bucurăm de tine”, spune și Cosmin Natanticu.

„Și, pentru că voi nu puteți să spuneți, este și foarte arătos”, completează Delia. „Nu știu cum să-i spun că e foarte simpatic. Mi-e rușine, nu sunt obișnuită.”

„Foarte talentat, foarte bun. Se vede că pe scenă este locul tău. Ești făcut pentru asta. Ne-a plăcut maxim”, adaugă jurata.

Astfel, Teddy Hall a primit patru like-uri, de la Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. No Seen Woman a lăsat juriul fără cuvinte. Cheloo: „Cum m-ai alinta?”... iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Claudia Amuzică, Molière 2k24. Cheloo: „Sunteți superbă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x