Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”

Emil Rengle nu mai are nevoie de prezentare. Publicul din România îi apreciază enorm talentul. La iUmor vine cu un număr inedit: „Cu siguranță nu ați mai văzut niciodată!”

colaj emil rengle pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Emil Rengle mărturisește că dansul ajută să ai mai multă încredere în tine: „Îți cunoști corpul! (...) Fluiditatea corpului nostru ne dă și o fluiditate în gândire.”

„Întrebarea este: <<De ce nu dansează toată lumea?>>”

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Alin Mihăilă nedumerește juriul cu glumele sale. Cheloo: „N-am mai auzit asta până acum”

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”

Emil Rengle iese din zona de confort și vine cu un număr de stand-up comedy bazat pe autoironie.

Cheloo părăsește din nou masa juriului în timpul prestației concurentului.

„Am devenit celebru dansând pe tocuri și oricine mă cunoaște știe foarte bine că pot să-i joc în picioare. Sau între picioare”, spune Emil.

„Îmi doresc foarte tare să am un copil cu el. (...) Oamenii nu sunt încă pregătiți să vadă doi bărbați cu un copil”, continuă el numărul.

„Mulțumesc că m-ai făcut om”, spune Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Simona Oghinciuc duce prostia la rang de artă. Delia: „Enervant de proastă”

Emil Rengle, jurizare în ediția din 31 martie 2024 la iUmor

Emil a ridicat publicul în picioare cu numărul său de stand-up.

„Numărul tău e stand-up. Tu-l trăiești, asta s-a simțit”, îi spune Cătălin Bordea. „Mi-aș dori la un moment dat să putem să râdem de absolut orice. Dar să râdem, nu să ne batem joc, fără să ne mai judece unul-altul. (...) Eu cred în libertatea umorului.”

„Sunt niște chestii pe care tu le trăiești și e foarte bine că ai venit să le spui. (...) E curajul tău de a veni și a spune lucruri și de a arăta că nu-ți pasă de ce cred unii și alții”, spune Cosmin Natanticu.

„Am ieșit din zona de confort. Mă simt dezvirginat”, răspunde Emil Rengle.

„Eu am fost la o emisiune, Power Couple România, unde am experimentat durerile nașterii. (...) Îți garantez, nu vrei!” îi transmite Natanticu. „Femeia e mai pregătită și lăsată de la Dumnezeu așa să suporte treaba asta.”

„Dar tu vrei să mă convingi să nu rămân însărcinat?” îl întreabă Emil.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Cheloo: „Aș face mult rău”

„A fost foarte bine. Scrii foarte bine. A fost și puțin roast la adresa ta și la adresa altora. da, autoironie. A fost foarte bine. Ești bun pe treaba asta. Nu doar pe dans”, declară Delia.

Astfel, Emil Rengle a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Mistah White este un veritabil Arlechino. Cătălin Bordea: „E un Arlechino psihedelic total!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagre... Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x