Căutare Live

Jurații surpriză ai sezonului 12 iUmor revin într-o ediție specială, duminică, de la 20.00: „E primul roast pe care îl fac”

Duminică seară, de la 20.00, la Antena 1, jurații surpriză revin la iUmor într-o ediție specială în care vor avea ocazia să ia la roast experiența de jurat pentru o zi, dar și pe colegii de pupitru.

Duminică seară, de la 20.00, la Antena 1, jurații surpriză revin la iUmor într-o ediție specială în care vor avea ocazia să ia la roast experiența de jurat pentru o zi, dar și pe colegii de pupitru.

Antena 1

Al patrulea jurat va ieși la atac, duminică, la iUmor. Foștii colegi de pupitru ai lui Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin în platoul emisiunii pentru a spune lucrurilor pe nume. Monica Bîrlădeanu, Mihai Petre și Florin Dumitrescu sunt doar câțiva dintre jurații surpriză care se întorc la iUmor, dar de această dată la pupitrul roast-ului.

Citește și: iUmor și iMai mult umor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Ce spun jurații surpriză despre ediția specială de roast din sezonul 12 iUmor

„Într-o oarecare măsură îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit.”, a spus Monica Bîrlădeanu. „Nu am venit să roast-uiesc juriul, ci experiența mea la iUmor pentru că mi s-a părut un subiect pe seama căruia aș putea glumi”, a mai zis ea.

Mihai Petre, juratul surpriză al ediției opt, a revenit cu mare plăcere la iUmor: „Mă bucur să revin la iUmor. Surprinzător sau nu, chiar m-am simțit excelent aici”. Referitor la roast-ul pe care fostul jurat surpriză l-a pregătit pentru ediția specială, acesta a declarat: „E primul roast pe care îl fac”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"

Un alt roast așteptat este cel al lui Florin Dumitrescu. Fostul jurat a venit la filmare însoțit de chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „Nu m-aș fi așteptat vreodată ca toată echipa Chefi la Cuțite să ia parte la acest moment”, a declarat Cheloo surprins de susținătorii veniți împreună cu chef Florin Dumitrescu.

Revenirea juraților surpriză ai sezonului 12 și roast-urile acide pregătite de aceștia pot fi urmărite într-o ediție specială iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Eduard Moise este ultimul finalist al sezonului 12 iUmor...
Ultimele știri
x