Antena Căutare

Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor, duminică, la Antena 1. Bendeac: „Am crezut că vrea să mă ceară în căsătorie!”

Cel de-al unsprezecelea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 12 decembrie, de la 20:00, la Antena 1. Printre invitaţii speciali ai ediţiei, care au urcat pe scenă pentru a-i „perpeli” la foc mic pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, s-a numărat şi Iulia Albu.

Iulia Albu, intr-o rochie fabuloasa, pe scena iUmor Galerie
Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor, la Antena 1 | Antena 1

„Am venit să vorbim despre femei!”, le-a spus Iulia Albu juraţilor iUmor, însă Mihai Bendeac a înţeles cu totul altceva. „La un moment dat a rămas într-o rochie de mireasă, dar nu înţeleam ce scrie pe ea. Am crezut prima dată că vrea să mă ceară în căsătorie, pe cuvântul meu de onoare1”, a mărturisit acesta.

Citește și: Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac: „Te știu de pe Internet și ți-am văzut toate clip-urile”

Cheloo s-a arătat şi el plăcut surprins de reprezentaţia artistei: „Iulia a venit pe o poziţie de forţă, agresivă, am fost surprins!”, în vreme de Şerban Copoţ a completat: „Adevărul e că în lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo!”.

Întregul moment va putea fi urmărit duminică, 12 decembrie 2021, de la 20:00, la Antena 1.

iUmor 11 continuă cu momente fabuloase, la Antena 1

Ajunși deja la sezonul unsprezece al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr.

Citește și: Cum arată Deniz Brizo de la iUmor în costum de baie. Are trei copii și un corp impecab

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți ar îndrăzni să le rostească.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouã ediţie iUmor.

Zanni, roast savuros pe scena iUmor, duminică seara, la Antena 1. Bendeac: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sincerit... iUmor, 12 decembrie 2021. Raul Gheba, invitatul special care militează pentru plâns. “Dacă ne apucăm de plâns organizat....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x