Antena Căutare

Ladislau Bölöni face azi roast de zile mari pe scena iRoast: „Eu antrenez pe FC Metz”

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

colaj foto cu ladislau boloni interpretat de ionut rusu, poza cu juratii Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu si poza cu emi si cuza Galerie
Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu au jurizat momentul lui Ionuț Rusu, la iRoast | Antena 1

Confruntarea Belarus - România, difuzată diseară, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului. Rând pe rând, Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Ionuț Rusu îl interpretează pe Ladislau Bölöni și face senzație la iRoast, în ediția de joi, 12 octombrie 2023, la Antena 1

Ladislau Bölöni a pășit în „peluza” iUmor și a făcut un roast de zile mari la adresa fotbalului românesc. Ionuț Rusu și-a intrat perfect în personaj și, în stilul caracteristic, a oferit un moment senzațional în cadrul ediției speciale de iRoast, spre deliciul juraților: „Acum, eu antrenez FC Metz și, nu că mă dau mare, dar voi mergeți în Franța doar când pleacă poliția din parcuri, să faceți alba-neagra; eu nu stau prin studiouri de televiziune să comentez fotbalul din România, dar voi, super profesioniști, îi comentați pe băieții care par să joace niște fotbal în pauza de la tatuaje. Ne speriem de echipe care fac selecția dintre pescari, bucătari și stomatologi; așa merităm, dacă noi facem selecția din cazinouri și cluburi de manele’’.

Citește și: Adrian Păunescu, moment fabulos interpretat de actorul Radu Pietreanu, pe scena iRoast: „Vino, Gică, să fii, încă o dată erou!”

„Doamne, cum jucau italienii ăia! Te speriai de ei, cum se sperie ai noștri de minge. Când veneau într-un atac pozițional, te călcau în picioare și așa făcea și Răducioiu când s-a întors în România, dar cu limba română’’, încheie invitatul transformat în Ladislau Bölöni.

Citește și: iRoast, 12 septembrie 2023. O ediţie hazlie dedicată fotbalului românesc: „Am râs de mă dor dinţii!” | VIDEO. Ce roasturi au fost

Momentele pregătite de Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi vor putea fi urmărite diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei Belarus - România, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar... Ediţie specială iRoast, 12 octombrie 2023. Radu Pietreanu, Angel Popescu și Ionuț Rusu, show total înainte de Belarus - ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x