Antena Căutare

Lionel Dellberg, sosia lui Screech, a transformat laptele în cola şi limonadă! "A avut un număr biblic"

Lionel Dellberg vine din Elveţia şi i-a impresionat pe juraţi cu trucurile sale de magie! A transformat laptele dintr-o cutie în mai multe lichide!

Îl știți pe Screech, cel din "Salvați de clopoțel"? Băiatul cu părul explodat a ajuns direct pe scena iUmor, unde a făcut un moment de zile mari în fața juraților, în speranța că va reuși să-i impresioneze.

Sosia lui Screech, moment biblic pe scena iUmor

Ce a făcut elvețianul la iUmor? Ei bine, a transformat laptele în cola şi limonadă. Minuneee, o adevărată minune. A fost sau nu momentul său apreciat de jurați?

Citește și: Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar ... Lorena Lupu a fost bărbat şi femeie, în acelaşi timp, la iUmor! Cheloo a "capitulat" după primele replici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x