Antena Căutare

Lucy de la iUmor pregătește o colaborare cu Dani Mocanu. Imaginile de senzație cu care a făcut anunțul

În urmă cu un an, Lucy apărea în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu o piesă plină de cuvinte vulgare, lucru care a dus la cenzurarea întregului ei moment. Acum, ea a ajuns să colaboreze cu Dani Mocanu.

colaj de imagini cu lucy de la iumor si dani mocanu Galerie
În urmă cu un an, Lucy apărea în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu o piesă plină de cuvinte vulgare, lucru care a dus la cenzurarea întregului ei moment. Acum, ea a ajuns să colaboreze cu Dani Mocanu, a anunțat pe contul său de Instagram

Lucy se prezintă pe contul său de Instagram drept ”muzician”. Chiar și la iUmor a apărut cu una dintre piesele sale, care nu a putut fi difuzată fără bip-urile puse peste numeroasele cuvinte vulgare.

Dar nu s-a oprit. De atunci, Lucy a mai lansat câteva piese și a investit în imaginea sa. Și-a schimbat look-ul și pagina sa de Instagram este plină de imagini care-i arată atuurile fizice, semn că este foarte mândră de felul în care arată.

Lucy de la iUmor a anunțat o colaborare cu Dani Mocanu

Lucy de la iUmor, al cărui nume de scenă este Lucy Skkrr, a postat mai multe imagini cu Dani Mocanu pe conturile sale de socializare. Capturile o arată într-un costum de baie minuscul, din două piese, în timp ce pare să se lungească pe o saltea. Lângă ea se află o cadă în care stă Dani Mocanu.

Citește și: Întrebarea pe care i-a pus-o Cheloo lui Lucy la finalul numărului. Delia nu s-a putut abține: ''Bravo! Ai fost angelic''

În vreme ce Lucy poartă o vestimentație sumară, cântărețul de manele poartă o blană și are o ceașcă de cafea în mână.

”Urmează. Luni, ora 15:01”, a scris tânăra la descrierea imaginii, însă nu specifică dacă va cânta alături de Dani Mocanu sau dacă doar apare în videoclip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucy are o comunitate uriașă pe conturile de socializare

Lucy este foarte activă în mediul online, acolo unde postează des imagini și clipuri. Pe TikTok, fosta concurentă de la iUmor este urmărită de peste 335.000 de persoane și plănuiește să depășească planul de 400 de mii. Ba mai mult, videoclipurile publicate pe rețeaua socială adună peste 8,4 milioane de like-uri.

Și pe contul de Instagram, comunitatea lui Lucy este una demnă de un influencer. Peste 135.000 de persoane îi urmăresc activitatea.

Citește și: O mai ții minte pe Lucy de la iUmor? Cât de schimbată e acum concurenta care-i contraria pe jurați

Lucy alege outfit-uri și mai sumare și a renunțat la părul roșcat. A păstrat, totuși, câteva șuvițe roșii și ș-a lăsat părul să crească.

Postările ei sunt foarte apreciate, peste 20.000 de utilizatori apreciază, în medie, imaginile provocatoare pe care le urcă pe contul său de Instagram.

Octavian Man merge direct în finala iUmor, sezon 11, la Antena 1. Concurentul i-a luat la „roast” pe jurați și pe prezen... Cosmin Natanticu face roast la iUmor, mâine, de la 20:00, la Antena 1: „Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x