Antena Căutare

O mai ții minte pe Lucy de la iUmor? Cât de schimbată e acum concurenta care-i contraria pe jurați

Lucy de la iUmor apărea în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu o piesă presărată cu multe cuvinte vulgare, ceea ce a dus la cenzurarea întregului ei moment. Dar nu doar numărul a stârnit interesul, ci și atitudinea tinerei. Iată ce mai face și cum arată acum Lucy.

Lucy de la iUmor apărea în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu o piesă presărată cu multe cuvinte vulgare, ceea ce a dus la cenzurarea întregului ei moment

Antena 1

Lucy este foarte activă în mediul online, acolo unde postează des imagini și clipuri. Pe TikTok, fosta concurentă de la iUmor este urmărită de peste 335.000 de persoane și plănuiește să depășească planul de 400 de mii. Ba mai mult, videoclipurile publicate pe rețeaua socială adună peste 8,4 milioane de like-uri.

Și pe contul de Instagram, comunitatea lui Lucy este una demnă de un influencer. Peste 135.000 de persoane îi urmăresc activitatea.

Citește și: iMai mult umor, episodul 1, 25 septembrie 2021. Vlad Drăgulin încearcă să înțeleagă care este cu adevărat meseria unor dansatoare

Cum arată acum Lucy de la iUmor

Lucy arată diferit față de tânăra care se prezenta în fața juraților iUmor, în 2020. Atunci, fosta concurentă avea părul roșu, prins, și o ținută din denim, cu pantaloni foarte scurți.

Pe rețelele sociale, Lucy nu se mai prezintă așa. Alege outfit-uri și mai sumare și a renunțat la părul roșcat pentru brunet. A păstrat, totuși, câteva șuvițe roșii și ș-a lăsat părul să crească.

Postările ei sunt foarte apreciate, peste 20.000 de utilizatori apreciază, în medie, imaginile provocatoare pe care le urcă pe contul său de Instagram.

Citește și: iUmor, 25 septembrie 2021. Bogdan Mălăele, invitatul special din ediția 1, sezonul 11. Cu ce glume a amuzat juriul

Lucy impresiona la apariția de la iUmor

În 2020, Lucy a venit cu un număr total inedit pe scena de la iUmor. A cântat o piesă trap, plină de versuri vulgare, care i-au șocat pe jurați.

Concurenta Lucy a lăsat rușinea deoparte și a venit hotărâtă să facă un moment incendiar la iUmor.

''Intră regina muzicii românești!'', a spus Cheloo. ''Ce apariție!'', a reacționat Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 25 septembrie 2021. Alice Bonita și Alexandra Leonte au venit pe scenă cu un număr atipic. Delia le-a ajutat

Întrebată dacă se câștigă bine din trap, Lucy a dat de înțeles că nu este o afacere atât de bănoasă.

''Îmi place cureaua ta și știu că nu e ieftină. Dacă zici că nu se câștigă bine, de unde fondurile?'', a întrebat Bendeac curios.

''Îmi fac singură banii prin diferite metode'', a fost replica excentricei concurente.

iUmor, 25 septembrie 2021. Bogdan Mălăele, invitatul special din ediția 1, sezonul 11. Cu ce glume a amuzat juriul... Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei...
Mini Paris Brest cu căpșuni, mici bijuterii culinare pentru deliciul celor dragi
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi persoanele iubite în materie de desert, îți oferim...
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023. Racii sunt presați de timp. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să se bazeze mai...
Ultimele știri
x