Antena Căutare

Marie Janette, profa sexi de la iUmor, se confruntă cu probleme. De ce este atacată din toate părțile

Marie Janette a devenit cunoscută odată cu participarea sa la show-ul de comedie iUmor, acolo unde a ajuns până în finală. Acesta a fost adorată de public, iar fiecare apariție a sa surprinde de fiecare dată. De curând, acesta a fost invitată într-o emisiune TV unde a discutat problemele prin care trece de ceva vreme.

colaj de fotografii cu marei janette de la iumor Galerie
Marie Janette a făcut senzație în sezonul 10 al emisiunii iUmor. Aceasta a fost una dintre preferatele lui Mihai Bendeac, iar momentele sale senzaționale de stand-up comedy au dus-o direct în Marea Finală. | Antena 1/ iUmor

Nu doar comedia este pasiunea sa, ci și astrologia. Marie Janette și-a creat o comunitate uriașă pe platforma TikTok acolo unde dă în cărți și vorbește următorilor săi despre astre și zodii.

Prezentă în platoul de la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stras, acesta a vorbit inițial despre ce ne așteaptă la nivel astral: “Urmează cea mai mișto perioadă din viața noastră, nu mai avem nicio planetă retrograd timp de trei luni. S-au terminat problemele și începem să ne iubim pentru că pe 16 februarie o să avem Venus în conjuncție cu Marte”, spune Marie.

Însă discuția s-a dus către alt aspect și anume bullyingul cu care se confruntă de ceva vreme, după apariția sa a iUmor.

Ce pățește Marie Janette de când a ajuns în Finala iUmor

Tânăra povestește că de când a apărut la televizor aceasta este asaltată obsesiv cu mesaje de ură și cu toate că poate face față cuvintelor injurioase, ceea ce pățește poate afecta pe cei din jur.

"Dacă s-a întâmplat o dată să apari la televizor - știam, dar nu mă așteptam și totul a pornit de la iUmor - am crezut că o să se oprească (n.r bullyingul), dacă ești femeie și ai ajuns în Finală prin voturile oamenilor, cum am ajuns eu, primul lucru care se spune despre tine este că ai făcut ceva cu cineva din juriu", spune ea.

"Sunt comentarii pe Youtube, am primit mesaje în privat foarte multe. Eu sunt foarte rezistentă la hate, problema este că nu toată lumea este ca mine și când primești mesaje de genul sinucide-te nu toată lumea face față ok și poliția nu face nimic", mai spune ea în emisiune.

Citește și: Marie Janette, fosta concurentă de la iUmor, a pozat nud. Cum arată când renunță la haine și cum au reacționat prietenii virtuali

Ce număr de stand-up comedy a făcu Marie Janette în Finala iUmor

Marie Janette a venit în Finala iUmor cu o surpriză pentru Mihai Bendeac. Fosta concurentă a avut și un mic roast pentru Mihai Bendeac, despre care a crezut că e singur la părinți.

“Am auzit că o să devină probă de casting la iUmor să te pupi cu Mihai. Adevărul e că eu îmi doresc puțin să mă pup cu Mihai”, a spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Finala iUmor 2021. Marie Janette i-a ținut pe toți în suspans, mai ales pe Mihai Bendeac. “Vreau să vă arăt cum nu ne pupăm”

Aceasta l-a chemat pe jurat pe scenă pentru a-l săruta, iar momentul a fost de-a dreptul memorabil.

Ilona Brezoianu se alătură emisunii iUmor în postura de prezentator: ”Am zis să fac o faptă bună”

Din 11 februarie, iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube, va debuta cu cel de-al 12-lea sezon, de la 20:30, la Antena 1. Ilona Brezoianu se va alătura echipei iUmor pe parcursul întregului sezon, la Antena 1.

Debutul sezonului 12 iUmor vine cu noutăți și în culisele emisiunii iUmor. Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanța exotică în care se afla alături de soția sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitației de a prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț a fost Ilona Brezoianu.

Ce spune Ilona Brezoianu despre postura de prezentator TV la iUmor

Actrița a declarat: ” Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution. Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată.

Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta și sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună și să îl ajut la nevoie, așa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă. Sper ca prezența mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori și aș vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanță într-o țară exotică”.

Ilona Brezoianu se alătură emisunii iUmor în postura de prezentator: ”Am zis să fac o faptă bună”... Adevărul despre al patrulea jurat de la iUmor. Ce vedete se alătură Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x