Antena Căutare

Mihai Bendeac: „E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!”. Momente tensionate la iUmor mâine seară, de la 20:00, la Antena 1

Clipe tensionate în platoul iUmor, la filmările pentru cea mai nouă ediţie a emisiunii, difuzată mâine seară, 16 octombrie 2021, de la 20:00, la Antena 1. Mihai Bendeac a solicitat ajutorul echipei medicale, iar aceştia şi-au făcut imediat apariţia în platou.

Mihai Bendeac: „E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!”. Momente tensionate la iUmor mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 Galerie
Mihai Bendeac a solicitat ajutorul echipei medicale, iar aceştia şi-au făcut imediat apariţia în platou | Antena 1

Pus în fața unei situații cu care nu a mai avut de-a face în emisune, juratul iUmor, Mihai Bendeac, a suferit un atac de panică în timpul filmărilor acestui sezon.

Mihai Bendeac: „E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!”. Momente tensionate la iUmor mâine seară, de la 20:00, la Antena 1

Asemeni lui Phil Connors din filmul „Ziua cârtiței”, blestemat să retrăiască aceași zi pentru eternitate, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au trăit pe pielea lor experiența personajului principal din film.

Obișnuit cu diversitatea momentelor din show, Mihai Bendeac a reacționat: „Este cel mai rău lucru pe care îl puteți face”. Întregul moment, dar şi reacţiilor colegilor săi de la masa juriului la ceea ce a fost „Ziua cârtiţei” la iUmor, telespectatorii le vor putea urmări mâine seară, 16 octombrie 2021, de la 20:00, la Antena 1, în cea de-a patra ediție a celui mai nou sezon al show-ului.

iUmor sezon 11, plin de numere de umor spectaculoase

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Princess Tweedle Needle, moment inedit în fața juraților: „Nu încercați asta acasă”

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x