Antena Căutare

Mono G le-a sucit mințile juraților iUmor! Patinatorul pescar vs. bancul cu bătrâna și rața

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Mono G și prietenul lui, le-au sucit mințile juraților. Unul a patinat cu o undiță, altul a bancul neînțeles de nimeni cu bătrâna și rața.

"Și ia-uite că pauza noastră epică se întrerupe în mod artificial și pe scenă pășește un băiat mascat, pe patine, care își dă carnetul în ale rochiilor", spune Cheloo.

Misteriosul persoanj est eromân și se pare că a mai fost la iUmor în sezonul 7. "Umorul meu se bazează în primul rând pe look, skill pe role", spune concurentul.

Fostul coleg de scenă a lui Mono G a intervenit în mod inopinat și a transformat atmosfera din platou. Trebuie să vezi asta!

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!

Sosia Vioricăi Dăncilă și a lui Mr. Bean din nou pe scena adevăratei comedii. Am avut parte de concurenți sexy și concur... Bogdan Nonic a fost favoritul publicului în cea de-a cincea ediție iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x