Antena Căutare

Sosia Vioricăi Dăncilă și a lui Mr. Bean din nou pe scena adevăratei comedii. Am avut parte de concurenți sexy și concurenți tăcuți. Cine ți-a plăcut mai mult?

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.

Sosia Vioricăi Dăncilă și a lui Mr. Bean din nou pe scena adevăratei comedii. Am avut parte de concurenți sexy și concurenți tăcuți. Cine ți-a plăcut mai mult?
Sosia Vioricăi Dăncilă și Mr. Bean din nou pe scena adevăratei comedii.

Sosia Vioricăi Dăncilă lovește din nou! Moment de excepție care a încins platoul: "Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, sosia Vioricăi Dăncilă, Irene Boclincă, are, din nou, un moment de excepție. ”Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!”, a spus aceasta.

A revenit Viorica Dăncilă pe unica scenă de divertisment din România iUmor jurizată de remarcabilii artiși Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo (Cătălin Ștefan).

"În sfârșit în calitate de fostă!", spune Mihai Bendeac atunci când "Viorica" intră pe scenă .

"Uite că mă încurcați de la început!", răspunede "Vio".

Vă era dor de Mr. Bean? A revenit în sezonul 8 la iUmor și a cântat la cele mai ciudate instrumente

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean a realizat un show total pe scena de la iUmor. Comediantul a cântat așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean, i-a cucerit din nou pe cei trei jurați făcându-i să se ridice în picioare.

Arnaldo Mangini este italian și a venit în România special pentru a participa la iUmor (sezonul 7). Și ce să vezi? A amuzat o țară întreagă și încă reușește să o facă!

M-a înșelat iubita! Bogdan Nonic, poveste de dragoste amuzantă cu final "de vis"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Bogdan Nonic și-a spus povestea de iubire, spre bucuria celor prezenți. Atenție, se râde cu lacrimi! Poveste de iubire cu peripeții

"Am venit să spun patru glume! Am așa: Una despre prietena mea, una despre călătria cu avionul la Roma, cum s-a schimbat viața mea pe 23 august și cu un BMW", spune Bogdan Nonic.

Limba română pentru străini și greşeli amuzante, cu Nuri Guney. Cine nu înțelege să-și traducă singur!

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Nuri Guney a spus în fața juraților întâmplările lui amuzante din România. Concurentul i-a ridicat la dans po parte din public și pe jurați, dar momentul lui nu a constat doar în asta!

"Mi s-a părut o muzică grecească la început și am crezut că vrea să îi învețe pe oameni -piriuna-", spune nedumerit Mihai Bendeac. "A fost probabil cel mai bine îmbrăcat concurent în ultimii trei ani", continuă Mihai.

Mihai Bendeac, în stare de șoc: ”Mi se face rău!”. Vali Gherghe este declarat vampir energetic

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Vali Gherghe, este declarat vampir energetic de Mihai Bendeac. Numărul concurentului a dezechilibrat vibrația bună a juraților.

"Vă previn, glumele mele s-ar putea să nu se înțeleagă din prima. Dar eu a doua oară nu le mai zic, așa că o să le zic a treia oară direct din prima", spune Vali Gherge.

Bart Hoving, uite-l cum se dezbracă! Un sexy-super striper cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor încinge mințile domnișoarelor

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Bart Hoving, un striper sexy cum nu s-a mai văzut, a urcat pe scenă cu un număr dedicat doamnelor și domnișoarelor.

Moment de dans senzual în platoul iUmor! Delia a fost cucerită toată de ceea ce a văzut pe scenă de la tinerelul Bart Hoving.

"Nu am văzut în viața mea așa ceva! Pe mine m-a lăsat fără grai", a spus Delia în fața concurentului.

Mr. Kills a pus în dificultate juriul! Atitudinea acestuia a stârnit controverse "Timp de 10 minute a fost o agonie. Muream centrimetru cu centimetru!"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, juriul este pus în dificultate Mr. Kills, după demonstrația de hip hop a acestuia.

"Mr. Kills, Mr. Kills, băi!" Așa a fost momentul, versuri, dume, glume, Mr, Kills, o pereche de ochelari cool și ... tăcere!

"Hai să o luăm metodic. Practic ce s-a întâmplat după moment, timp de 10 minute a fost o agonie! O pauză mare dintr-odată. Muream, centrimetru cu centimetru!", spune Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, în stare de șoc: ”Mi se face rău!”. Vali Gherghe este declarat vampir energetic... Mono G le-a sucit mințile juraților iUmor! Patinatorul pescar vs. bancul cu bătrâna și rața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x