Antena Căutare

Pantomix, un număr inedit de mimă pe scena de la iUmor! Conchita Wurst de România a cucerit pe toată lumea, cu o singură excepție: Cheloo

Alături de un polițist, un hoț și un mafiot, pe scena „iUmor” și-a făcut apariția o adevărata Conchita Wurst de România! Cu ruz roz și picioare atletice, puse în evidență de un minijup,  „domnișoara” a cucerit pe toată lumea, cu o singură excepție: Cheloo!

Alături de un polițist, un hoț și un mafiot, pe scena „iUmor” și-a făcut apariția o adevărata Conchita Wurst de România! Cu ruz roz și picioare atletice, puse în evidență de un minijup, „domnișoara” a cucerit pe toată lumea, cu o singură excepție: Cheloo!

Amuzanți, tineri și încrezători în sine, Pantomix a intrat la inimile juraților, la unii mai mult, la alții mai puțin, dar ceea ce este cert: am râs cu ei și chiar ne-au readus aminte de baluri ale bobocilor în care încercam să fim amuzanți și originali.

Vouă v-au plăcut?

Vlad Grigorescu și Șerban Copoț, actori pe scena ”iUmor”! Bendeac: „ ”Șerban mi-a și zis odată că se gândește să dea la ... Le Petit Monsieur, pe scena iUmor! A încercat să impresioneze juriul cu un cort! Cheloo: „Am avut un singur cort!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x