Antena Căutare

Peste două milioane de telespectatori ne-au fost alături! iUmor, lider de audiență pe toate targeturile

Duminică seara, iUmor a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.18 de 2.144.000 de români.

Duminică seara, iUmor a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.18 de 2.144.000 de români.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.13 a înregistrat o audiență medie de 11,1 puncte de rating și 24,7% cota de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 10,2 puncte de rating și 22,8% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 9,3 puncte de rating și 18,3% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 8,3 % puncte de rating și 16,3 % cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat poziția fruntașă cu 8,9 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, urmată de ProTv cu 7,9 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.

Articolul continuă după reclamă

Fie că au făcut stand-up comedy, au cântat, au dansat, au oferit divertisment de calitate sau dimpotrivă, concurenții celei de-a șasea ediții a emisiunii jurizate de Delia, Cheloo și Bendeac au dovedit că umorul poate îmbrăca forme dintre cele mai diverse şi poate fi despre orice.

Gherghe Gabriel a ajuns în sezonul trecut printre finaliști, iar acum s-a întors în platoul emisiunii iUmor pentru a împărtăşi juriului și telespectatorilor noul său material de stand up. El le-a explicat acestora de ce i se pare că aproape toţi domnitorii români au nume de staruri porno, ce e cu noul obicei la nunţi de a elibera porumbei şi care i se pare motivaţia perfectă prin care să o facă pe iubita lui să parcheze maşina corect, la milimetru. Cheloo l-a sancționat pentru că s-a luat de Tudor Gheorghe „Eu îl consider unul dintre cei mai mari artiști români. Nu l-aș lua niciodată în balon!”. Delia și Bendeac, însă, nu au văzut nimic ofensator în momentul lui și l-au trecut mai departe.

Mane Voicu i-a cucerit și el pe cei trei juraţi şi a trecut în etapa următoare. Cum? Explicând cu mult umor de ce şahul este un sport rasist şi cum ar arăta atentatele la români. „M-am simțit foarte bine. Mi-au plăcut glumele de la final”, i-a spus Cheloo concurentului, în timp ce Mihai Bendeac l-a sfătuit ca data viitoare să încerce să scape de emoții pentru că „materialul este foarte bun”.

La rândul lor, columbienii Fabian Sanchez au oferit un număr plin de energie de care s-a molipsit, în culise, și Serban Copoț, dar și publicul spectator. Chiar dacă lui Cheloo i s-a părut mediocru momentul lor, ceilalți doi jurați au hotărât să le dea șansa de a fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației iUmor.

Mai departe a trecut și Mihai Munteniță, cel care s-a prezentat drept „îmblânzitor de intrumente” și care a fost catalogat de Delia drept „cel mai curajos concurent de la iUmor”. Chiar dacă la început juriul a fost puţin contrariat, publicul l-a susţinut vioi atunci când a demonstrat, în schimbul hainelor de pe el, cât de bine poate cânta la diverse intrumente. Atât de bine încât practic a ajuns... gol puşcă, cu pantalonii în vine şi acoperit cu o chitară ukulele.

Gheorghe Fetean s-a dovedit specializat în glume cu... măgari! Specie în care, ca morală întortocheată a unei glume numai de el înţeleasă, l-a inclus şi pe Cheloo. Insistenţa lui pe această tipologie animală a fost catalogată de Delia drept obsesie, iar Bendeac i-a spus că dacă îi va putea spune o glumă cu un pârş (sau viezure sau orice alt animal), el îl va trece. Ceea ce nu s-a întâmplat. Nici gluma, nici etapa următoare.

Și cum nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, aceasta a venit la iUmor însoțită de Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la „X Factor”, în trecut. Printre altele, Veronica Fermăcătoarea a povestit cum făcea „amor erotic numai cu șampanie și miere de albine” cu Mihai Bendeac, pe care pur și simplu îl adoră, declarație care l-a făcut gelos pe admiratorul Elvis de Colentina, care o va pune să aleagă, mai în glumă, mai în serios, „ori eu, ori Bendeac”. Cei doi nu au trecut mai departe, dar s-au ales cu promisiunea juraților de a participa la nunta lor, în cazul în care Veronica și Elvis vor dori să-și unească la un moment dat destinele.

Sursa:Kantar Media


Mihai, îmblânzitorul de instrumente muzicale! A tot cântat până a rămas gol pușcă pe scenă. Doar ukulele i-au mai ascuns... Mane Voicu, cel de-al șaselea concurent care merge direct în marea finală iUmor, votat prin intermediul aplicației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x