Petre Dănuț Irinel, stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel. E răpit, dar e al nostru”

Petre Dănuț Irinel a prezentat un număr de stand -up comedy care a stârnit hohote de râs de la începutul momentului. A fost un spectacol de zile mari în finala sezonului 8 iUmor!

Petre Dănuț Irinel, care a câștigat semifinala iUmor, sezonul al optulea și a primit șansa de a-și încerca norocul în finala s-a prezentat pe scenă cu un număr de comedie în versuri.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Petre Dănuț Irinel, face haz pe seama lui și a familiie lui, într-un număr de stand -up comedy.

Deși, textul său este pe cât de bizar pe atât de amuzant. Concurentul povestește că este căsătorit cu sora lui, iar de aici momentul său s-a desfășurat într-un registru comic, pe măsura așteptărior.

Petre Dănuț Irinel, stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel. E răpit, dar e al nostru”

Petre Dănuț Irinel în finala iUmor

Nici ungurii din Harghina nu au scăpat, fiind incluși în numărul de stand -up comedy al concurentului.

Apoi momentul său a continuat cu ironii amuzante la adresa situației din România.

„La divorț i-am zis să-și cheme toate prietenele”. Dănuț Petre, stand up cu glume delicioase și...periculoase! „Am făcut asta ca să stresez Bendeacul”

În finalul momentului, concurentul a recitat o poezie scrisă de el. Momentul a creat emoție și s-a încheiat cu ropote de aplauze.

Ironii si umor atipic, dar de buna calitate

"A creat un număr foarte bun, pe un subiect îngrozitor", a fost remarca lui Cheloo, la adresa numărului prezentat de concurent.

Petre Dănuț Irinel a obținut din partea juriului trei like-uri și dreptul de a fi votat de public.

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Petre Ionuț Irinel, prin SMS la 1313 , când se dă "start vot", (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), când se dă "start vot", iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Ultimele știri