Pipino de România a revenit la „iUmor”, cu un număr ce nu s-a mai văzut! A mituit jurații! „Am simțit fluturași în stomac!” VIDEO

Pipino de România a revenit la „iUmor”, în ediția 10 a sezonului 8. De data aceasta, concurentul a prezentat un număr ce nu s-a mai văzut în emisiune, făcut din afara platoului, dar nu înainte de a-i mitui pe cei trei jurați.

„Când l-am văzut, am simțit fluturași în stomac!”, a spus Mihai Bendeac, ironic.

„Recunosc că v-am supărat, recunosc! De data asta am venit și eu cu o mică atenție. Nu vreau să vă mituiesc, nu nimic!”, a spus Pipino de România, împărțindu-le daruri juraților „iUmor”.

Striptease pentru Delia, de ziua ei de naștere, pe scena „iUmor”! Brandon Coprich s-a uns cu ulei, pentru ea! „M-am simțit un pic în nesiguranță” - VIDEO

După ce i-a mituit pe jurații de la „iUmor”, Pipino de România a luat 13 oameni, pe care i-a băgat într-o mașină, din afara platoului.

Ups! Moment greu pentru Mihai Bendeac! Bon Bon Bombay a revenit la „iUmor” și s-a dezbrăcat pe scenă! Cheloo: „Voi ați realizat că el ar fi dorit să atace clovnul?” VIDEO

„Bun-simț și spirit de televiziune!”, a spus Mihai Bendeac despre Pipino de România, care și-a început numărul cu un dans. De încălzire! Urmăriți momentul în clipul de mai sus!

Votează-ți favoritul în aplicația „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ultimele știri