Antena Căutare

Striptease pentru Delia, de ziua ei de naștere, pe scena „iUmor”! Brandon Coprich s-a uns cu ulei, pentru ea! „M-am simțit un pic în nesiguranță” - VIDEO

La mulți ani, Delia! Jurata „iUmor” a avut parte de o surpriză, în ediția 10 din sezonul 8. A avut parte de un moment de striptease, după o reprezentație ce a adus aminte de Franc Sinatra și un mic recital de flaut.

Americanul Brandon Coprich i-a cântat Deliei, pe care a invita-o pe scenă, după care i-a făcut striptease. S-a uns cu ulei pentru ea, dar tot degeaba! Delia nu a fost deloc impresionată.

Un „samurai” s-a dezbrăcat, pe scena „iUmor”! Dans din posterior! Mihai Bendeac, cât pe ce să se sufoce de râs! „Am zis că mor” – VIDEO

„Chestia asta nu este absolut deloc sexy! Niciodată nu a fost, din punctul meu de vedere, și niciodată nu va fi”, a spus Delia.

Paul Diaconescu, neterminatorul de glume, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”! Brâncoveanu e de lăudat? Ce se întâmplă după moarte? Mihai Bendeac: „Extraordinar!”

„M-am simțit un pic în nesiguranță. Nu știam ce va face. M-am gândit că dacă vine și se lipește de mine cu chestia aia pe el, nu e bine! Mă retrăgeam ușor”, a mai spus jurata.

Mukinka, câștigătorul sezonului șapte „iUmor”, a revenit în fața juraților, cu glume noi! „Africanii bat românii la înjurături!” – VIDEO

Votează-ți favoritul în aplicația „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Paul Diaconescu, neterminatorul de glume, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”! Brâncoveanu e de lăudat? Ce se întâmplă d... Pipino de România a revenit la „iUmor”, cu un număr ce nu s-a mai văzut! A mituit jurații! „Am simțit fluturași în stoma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x