Antena Căutare

Pitici, momentul ăsta o doar pentru tătici! Numărul de percuție al lui Gabriel Bălașa a făcut-o pe Delia să exclame: "Băi, cât e ceasul"?

Ultimul concurent al serii, dau nu cel din urmă, a reușit să-i lase fără cuvinte pe toți cei prezenti în platoul iUmor. O fi de bine, o fi de rău? Păi haideți să vedem!

Ultimul concurent al serii, dau nu cel din urmă, a reușit să-i lase fără cuvinte pe toți cei prezenti în platoul iUmor. O fi de bine, o fi de rău? Păi haideți să vedem!

Chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, juraţii au avut parte de o adevãratã surprizã într-o zi de preselecţii. „Nu am vãzut aşa ceva niciodatã şi n-am crezut cã o sã vãd vreodatã într-o emisiune tv!”, a mãrturisit Delia, care a continuat: „de la ce orã se difuzeazã emisiunea?”.

Gabriel Bãlaşa a adus în faţa juraţilor „iUmor” un numãr inedit de percuţie, folosind în locul unui instrument muzical, posterioarele a trei domnişoare. „Sã te fereascã sfântul de umorul meu!”, a glumit concurentul, atunci când a fost întrebat de reporterul emisiunii dacã are umor.

Aţi învãţat pe pielea dumneavoastrã?”, l-a întrebat Delia la finalul reprezentației.

Cheloo a urmãrit cu mare interes momentul percuţionistului: „Sunt convins cã toţi bãrbaţii din ţara asta au pierdut din vedere percuţionistul!”, a spus rapper-ul, care a continuat: „Aş dori sã încerc şi eu în culise, dacã se poate!”

Andreea, 15 ani, actriță! Bendeac și Cheloo, peste 70 de ani, scandalagii! Conflict aprig între cei doi jurați: "Po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x