Antena Căutare

Andreea, 15 ani, actriță! Bendeac și Cheloo, peste 70 de ani, scandalagii! Conflict aprig între cei doi jurați: "Poate ne și batem!"

Atunci când talentele și personalitățile se strâng laolaltă există două variante: ori iese bine ori iese prost. Cam așa s-a întâmplat și la iUmor, unde doi dintre cei mai aprigi jurați, în persoana lui Bendeac și în cea a lui Cheloo, se contrazic pe un moment.

Atunci când talentele și personalitățile se strâng laolaltă există două variante: ori iese bine ori iese prost. Cam așa s-a întâmplat și la iUmor, unde doi dintre cei mai aprigi jurați, în persoana lui Bendeac și în cea a lui Cheloo, se contrazic pe un moment. De aici, ditaaamai controversa!

S-a întâmplat după ce pe scenã și-a făcut numărul de teatru Andreea, o concurentã de doar 15 ani, elevã a liceului Dinu Lipatti la clasa de actorie.

Andreea Lazãr s-a prezentat în faţa juriului cu un moment de roast, un gen cunoscut în America, în care o personalitate este subiectul glumelor, dintre cele mai acide, cu scopul de a amuza audienţa. „La noi nu poţi sã faci asta. Numeri pe degete vedetele care ar accepta treaba asta!”, le-a spus Mihai Bendeac colegilor sãi de juriu. Andreea şi-a construit întreg momentul în ofensivã totalã împotriva juriului.

„Tu ne iei de proşti?”, s-a enervat Cheloo. Ei, de aici, un întreg conflict între acesta și colegul de jurizare. Bendeac a sãrit imediat în apărarea fetei, iar asta nu a făcut decât sã îl enerveze şi mai tare pe rapper. „Tot timpul încerci sã mã combaţi. S-a creat o conspiraţie împotriva mea!”, a spus acesta, iar Bendeac a continuat: „În ritmul ãsta, poate mâine ne şi batem, ca sã încheiem subiectul. Dacã stau sã mã gândesc, o bãtaie între mine şi Cheloo ar fi singurul lucru care nu s-a întâmplat aici, pentru cã am avut de toate: comedie, depresii, conflicte, drame sau chiar reveniri ca în telenovelã!”, a povestit Mihai.

Concluzia, în final, a fost una pozitivă pentru Andreea, care merge mai departe!

Drepți, băiatul face stand-up! Alex Șerban: gras, moldovean, ochelarist: A venit în București cu o mașină de Neamț și fe... Pitici, momentul ăsta o doar pentru tătici! Numărul de percuție al lui Gabriel Bălașa a făcut-o pe Delia să exclame: &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x