Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Cosmin Natanticu a trimis un concurent direct în finală. Ce alte momente au fost

iUmor – Nu e ce vezi la televizor a revenit cu cel de-al 17-lea sezon, iar cei șapte concurenți din prima ediție din 7 septembrie 2024 au dat tot ce au avut mai bun, în speranța că vor primi cel puțin trei like-uri. Cosmin Natanticu a trimis o concurentă direct în Marea finală. Iată pe cine a ales!

Galerie
Premiera iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Cosmin Natanticu a trimis un concurent direct în finală. Ce alte momente au fost | Antena 1

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

Surprizele, însă, nu se opresc aici! Noul sezon iUmor aduce noi reguli care vor pune și mai multă presiune asupra concurenților. Fiecare jurat deține un white card, cu ajutorul căruia poate trimite pe cineva direct în Marea finală.

În prima ediție a sezonului 17 iUmor din 7 septembrie 2024 au urcat pe scenă șapte concurenți. Rând pe rând, B Unique Crew, Mihai Trifănescu, Andreea IVN, Lili Daves, Adrian Preda, Sorana Eșanu sau Deșteapta Pământului și Chantaaaal au pregătit momente de comedie, de la stand-up și până la musicaluri și dansuri complexe, ceea ce a făcut și mai dificilă misiunea celor patru jurați.

Iată, mai jos, cum s-a descurcat fiecare concurent, dar și pe cine a trimis Cosmin Natanticu direct în Marea finală iUmor!

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor! Premiera este sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

iUmor, 7 septembrie 2024. B Unique Crew a captivat și înfricoșat juriul cu un număr spectaculos de dans

Trupa B Unique Crew a dat startul celui mai nou sezon iUmor și a oferit un număr impresionant de dans. Cei patru contorsioniști i-au ținut cu sufletul la gură pe jurați, care, după fiecare mișcare dificilă, au exclamat: „Cum a făcut asta?!”

La un moment dat, Cătălin Bordea și-a scos inclusiv telefonul să filmeze momentul care „se întâmplă doar o dată pe sezon”.

„Am filmat, pentru că nu o să mă creadă nimeni că am asistat la momentul acesta. Nu am văzut în viața mea așa ceva!”, a mărturisit comediantul în timpul jurizării.

Jurații iUmor au făcut ochii mari în momentul în care unul dintre dansatori și-a răsucit capul la 90 de grade.

„I-a rămas lu` ăla capul în urmă!”, a intonat Cătălin Bordea.

După prestația demnă de admirat, jurații s-au ridicat în picioare.

„Nu am văzut în viața mea un asemenea moment! (...) Voi trebuie să fiți invitați speciali”, a mărturisit, înmărmurat, Cosmin Natanticu, în vreme ce Cătălin Bordea a declarat: „Sunt unele momente în emisiunea asta în care, pur și simplu, nu mai ai cuvinte. Cel mai bun moment pe care eu l-am văzut în emisiunea asta!”

La rândul ei, Delia a rămas fără cuvinte, declarând că: „Doar o dată pe sezon se întâmplă ceva de genul ăsta!”

Și Cheloo a recunoscut: „Este pentru prima dată când văd ceva din India pe care îl aplaud”

Și pentru că alte cuvinte erau de prisos, Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo le-au dat patru de „DA” celor de la B Unique Crew.

iUmor, 7 septembrie 2024. Mihai Trifănescu s-a bazat pe glumele lui și a dat clasă cu „fun facts-urile” despre Valea Prahovei

Mihai Trifănescu a luat cu asalt scena de comedie și a dat pe bandă rulantă ironii la adresa faptului că provine din orașul Sinaia.

„(...) Noi, în Sinaia, nu prea mai suntem atât de mulți. Matematic vorbind, aveți mai multe șanse să câștigați la loto decât să întâlniți un sinăian în afara orașului Sinaia”, a fost gluma care a schițat un zâmbet pe fața lui Cheloo.

„Suntem foarte ușor de identificat. De exemplu, când mergem cu mașina în trafic, cum indentificăm un prahovean? Pe lângă faptul că ne taie calea și nu semnalizează. Eu mă refer la ăla principal. Ne uităm la numărul de înmatriculare, vedem <<PH>> și ne gândim că vine de la Prahova, dar e greșit! Nu vine de la Prahova, ci de la <<Proștii Hărții>> și ca să înțelegeți de ce, noi suntem singurul județ care am pus trei orașe în drumul Bucureștiului către Poiana Brașov”, a mai spus Mihai Trifănescu în prima ediție a sezonului 17 iUmor.

„Alt <<fun facts>> despre Valea Prahovei este că înainte se numea <<Dealul Prahovei>>, dar la cât s-a stat în coloană acolo s-a surpat pământul și, recent, comunitatea LGBTQIA+ a felicitat județul Prahova că a doborât recordul de oameni care stau unul în fundul celuilalt”, a mai zis concurentul pe scena iUmor.

Jurații i-au acordat concurentului toate meritele pentru numărul de stand-up despre județul natal.

„A fost super coerent și amuzant”, a spus Cătălin Bordea la tesimoniale.

„Un băiat foarte inteligent, un număr extraordinar de stand-up comedy. Bravo, tinere, așa se face! Ai un viitor sigur în față!”, a jurizat și Cheloo.

Așadar, Mihai Trifănescu a primit patru de „DA”.

iUmor, 7 septembrie 2024. Andreea IVN, cea mai transparentă concurentă de pe scenă

Andreea IVN i-a provocat pe jurați la un joc: „Eu spun o glumă și, dacă îmi iese, Bordea, tu dai un element de îmbrăcăminte jos și, dacă uit, mă dezbrac eu de ceva”.

Glumele nu au durat mult, iar concurenta a acaparat toată atenția publicului în momentul în care a decis chiar ea să se dezbrace.

„Încerc să mă gândesc cum aș reacționa dacă aș fi bărbat”, a spus Delia la testimoniale, iar Cătălin Bordea a adăugat: „A rămas în pictura goală! Ea abia aștepta să se încurce”.

Pe scena iUmor s-a alăturat și Cuza. Prezentatorul emisiunii a fost pus să citească diferite mesaje care se aflau scrise în zone greu de accesat de pe trupul concurentei.

„Apocalipsa după Iuda!”, a replicat Cheloo în secunda în care Andreea IVN s-a aplecat să se descalțe. Și pentru că a ajutat-o, pe talpa tinerei se afla și un mesaj pentru Cuza: „Vrei să te însori cu mine?”

Cu toate acestea, Andreea IVN a mărturisit că, de fapt, îl place pe Cătălin Bordea, însă Cosmin Natanticu a avertizat-o: „Cred că îi e frică de tine”

Înainte de a-și exprima voturile, Delia a făcut o dezvăluire cât se poate de neașteptată: „Dacă aș fi jurat la iUmor ar fi fost periculos pentru mine, m-aș fi dus să o ating, să o citesc. Aș fi libidinosul inocent dacă aș fi băiat!”

„Îmi place organismul dumitale, dar, din păcate, cataracta mă împiedică să fiu 100% obiectiv”, a transmis și Cheloo.

Andreea IVN a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Cătălin Bordea și a lui Cosmin Natanticu și un dislike din partea lui Cheloo.

iUmor, 7 septembrie 2024. Lili Daves, concurenta pe care Cosmin Natanticu o „aștepta de trei sezoane”

Înainte de a-și începe prestația pe scena iUmor, Lili din Londra a spus că are o slăbiciune pentru jurații frumoși. După ce a recunoscut că Natanticu este cel care i-a căzut cu tronc, i-a dedicat un cântec care a făcut senzația serii.

„Pe soția lui o cheamă Lizie, pe dumneavostră Lili, este ceva foarte ciudat aici...”, a spus Cătălin Bordea, surprins de „conexiunea” dintre concurentă și Cosmin Natanticu.

„Din acest moment de televiziune am reținut un singur lucru: Lili Daves și-a trăit cu adevărat viața. Bravo, tot respectul! O femeie puternică, care a râmat după iubire”, a jurizat Cheloo, după ce a auzit povestea de viață demnă de un adevărat show de musical a concurentei.

„Primul concurent de până acum căruia am avut tentația să îi dau un white card! Îmi stătea pe buze”, a dezvăluit și Cătălin Bordea, la testimoniale, referindu-se la prestația doamnei Lili.

Lili Daves a primit trei de „DA” din partea lui Cosmin Natanticu, a Deliei și a lui Cătălin Bordea și un „NU” din partea lui Cheloo.

iUmor, 7 septembrie 2024. Adrian Preda a venit deghizat în muștar

„Mi-a plăcut costumul. Eu așa aș merge la nunți”, a spus Cătălin Bordea când l-a văzut pe concurentul de pe scena iUmor deghizat într-un muștar.

Adrian Preda le-a pregătit juraților iUmor un concurs extrem de apetisant și greu de refuzat: „Vreau să facem un concurs, să vedem cine mănâncă cei mai mulți mici în trei minute. <<Mici viteză>>, așa se va numi concursul și îmi trebuie cinci concurenți”.

„Nici în cea mai proastă zi a mea nu mănânc așa!”, a strigat Delia, după ce Cosmin Natanticu, alături de Emi și alți trei oameni din sală, au acceptat provocarea.

Pentru că nu a mai rezistat să îi vadă cât de încet mănâncă, jurata a luat atitudine și s-a dus să le arate cum se face, de fapt. Ce a urmat, însă, a fost complet neașteptat! Delia a luat micii de pe masă și, spre surprinderea tuturor, a început să îi înfingă în gurile celor cinci.

„Delia s-a dus și a făcut o sufocare cu mici. Părea o tortură medievală bazată pe carne tocată!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

După ce Emi a fost desemnat câștigătorul concursului „Mici viteză”, am aflat și câte voturi a luat Adrian Preda: câte un like de la Delia și de la Cosmin Natanticu și câte un dislike de la Cheloo și de la Cătălin Bordea.

iUmor, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului (Sorana Eșanu) , numărul fără greșeală: „Te trimit direct în finală!”

„M-am bucurat să o văd! Nu mă așteptam că e chiar ea”, a spus Delia după ce a recunoscut-o pe Sorana Eșanu de pe TikTok.

Pe urmă, concurenta și-a început numărul, făcând ce știe ea cel mai bine.

„Trebuie să vorbim corect și eu cred că am putea învăța de la Cheloo, care este fără cusur și care atunci când înjură este perfect gramatical. Adică, tu când spui că să îmi bag ceva în mă-ta pot să simt cratima aia care e fix acolo în mă-ta”, iar Cosmin Natanticu a intonat: „Foarte bun!”

Între timp, Deșteapta Pământului a dezvăluit și de ce a venit la iUmor.

„Vreau să împărtășesc ultima mea descoperire, care este TikTok-ul. Eram cu un prieten, nu la fel de deștept, care mi-a zis că ar trebui să îmi fac și eu cont pe platformă, să fiu martoră la prostie. Și acolo văd cele mai multe grozăvii, pentru că unii oameni nu se așteaptă să întâlnească o entitate pe TikTok care să aibă conținut calitativ și se panichează și îmi scriu: <<ami plac țâțele tale>>”

„Bă, nene, copila asta este foarte smart! Am rămas surprins de la glumă la glumă”, a jurizat Cosmin Natanticu prestația Soranei.

După un dialog savuros cu jurații, Cosmin Natanticu a decis să folosească white cardul și să o trimită pe Sorana Eșanu direct în Marea finală iUmor.

„Eu am un white card cu care te trimit direct în finala iUmor! O ajută așa: inteligența, carisma, curajul, autoironia. Eu merg cu fata asta, că mă înșel sau nu, i-am dat o șansă să se bată pentru premiul cel mare din sezonul 17”, a adăugat juratul la testimoniale.

iUmor, 7 septembrie 2024. Chantaaaal a împărțit juriul în două tabere

Chantaaaal a urcat pe scena iUmor cu un musical inspirat din filmul Titanic, care le-a captat atenția juraților de la primele note.

În timp ce recita celebra piesă cântată de Celine Dion, concurentul a reușit să îi amuze copios pe Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și pe Delia, care s-au stricat de râs la mișcările sale.

„Mi-a plăcut și mi s-a părut mega amuzant. Un moment scurt, precis și pregătit”, a jurizat Delia.

Cu toate acestea, prestația lui Chantaaaal a stârnit și unele discuții la pupitrul juriului.

„Da, e o coaliție acolo... coaliția pentru familie”, a spus ironic Delia, referindu-se la colegii ei, Cătălin Bordea și Cheloo.

„Susțin arta pe care nu o înțeleg eu, așa că o să îți dau un <<da>>, pentru că sunt curios ce o să mai faci”, a spus și Cătălin Bordea.

Așadar, Chantaaaal a primit trei like-uri din partea lui Cătălin Bordea, a lui Cosmin Natanticu și a Deliei și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: B Unique Crew urcă pe scena iUmor cu un număr spectaculos de dans. Juriul, captivat și înfricoșat: „O dată pe sezon se întâmplă!”

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor are premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

Cei doi vor încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor: „iUmor vine cu ceva iReal sezonul acesta, o rubrică nouă, plină de surprize”

Şi în acest sezon, Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului și promit sesiuni zdravene de râs: „Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori și credeam că le-am văzut, deja, pe toate și că nimic nu ne mai poate surprinde. Greșit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou!”

Avem și schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleași, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte și se vede.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, pe Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor! Premiera este sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la A... Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor! Cosmin Natanticu și-a folosit wild card-ul și a ales primul f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x