Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Un cuplu îndrăgit de români urcă pe scenă. Bordea: „Casă de piatră!”

Romică Țociu și Cornel Palade urcă pe scena iUmor. Schimbul de replici este savuros și le trădează anii de prietenie.

cornel palade cu pălărie pupându-l pe frunte pe romică țociu Galerie
Romică Țociu și Cornel Palade sărbătoresc încă un an de prietenie în 2024 | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „România trece de la fapte la vorbe”, cea despre social, au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. Un cuplu îndrăgit de români urcă pe scenă. Bordea: „Casă de piatră!”

Romică Țociu și Cornel Palade revin pe scena iUmor cu un număr de colecție. Cei doi au un schimb de replici care stârnește aplauzele publicului. Juriul este cucerit de chimia dintre cei doi artiști.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Pușcaș și Ion Țiriac, despre femei și copii: „Pentru că este tatăl meu”

„Romică, tu mă vezi, mă?” îl întreabă Cornel. De aici se dezvoltă un schimb de replici care au stârnit aplauzele publicului.

„E ceva defect la tine”, îi spune Romică.

„Vin din viitor”, îl anunță Cornel.

„2024: numai lapte și miere”, îi spune Cornel.

„Știi foarte bine că mie nu-mi place mierea și laptele mă balonează”, se supără Romică.

Și în dialogul lor se ating și teme sensibile, precum politica: „E an electoral. Oamenii nu se schimbă niciodată!” precizează Romică.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Eremia, apariție sexy: „Aș fi vrut și eu s-o iau în brațe”

„Ești depășit rău de tot”, îi spune Cornel prietenului său.

„Mai rămâi un pic în 2023, că-i vai de mama ta în 2024”, îl sfătuiește Cornel Palade.

„Când vezi relațiile ăstea de durată, ai spune că e cuplul perfect pe scenă, dar uite că au și problemele și neînțelegerile lor. Și nu e bine să împrumuți bani”, precizează Delia.

„Ați venit împreună. Plecați separat?” îi întreabă Cătălin Bordea.

„Vreau să facem nunta de aur”, răspunde Cornel Palade.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Mario Fresh, ușor dezamăgit. De ce nu a mers la America Express

„Casă de piatră!” le ureză Cătălin Bordea.

„Am râs copios. S-au dat bani, s-au dat palme”, mai adaugă și Cosmin Natanticu.

„Au chimia aia între ei. Pot să spună orice (...) Mie mi se pare amuzant”, mai spune Bordea.

„Cel mai important sfat e să faci întotdeauna ce-ți place”, îi spune Cornel Palade lui Cuza, după ce acesta îi cere sfatul.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Moment fabulos marca Viorica Dăncilă. Irena Boclincă s-a întors pe scena iUmor

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Dana Budeanu despre 2024. Cheloo: „Momentul cel mai amuzant... Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Previziunile astrelor în 2024. Natanticu: „Trebuia să fii z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x