Antena Căutare

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Pușcaș și Ion Țiriac, despre femei și copii: „Pentru că este tatăl meu”

Gala Premiilor iUmor este despre spectacol. Chiar dacă nu mai există o jurizare propriu-zisă, se fac nominalizări la diferite categorii și, bineînțeles, se oferă premii.

Alina Pușcaș în rochie neagră cu auriu la Gala Premiilor iUmor Galerie
Alina Pușcaș oferă trofeul pentru categoria: „Sportivi de performanță” | Antena 1

„Trăim în epoca feminismului așa că este momentul nostru să spunem nasoale despre bărbați. Femeia este la putere. Trăim vremuri în care eu, în casa mea, pot să țip în timp ce cu o mână gătesc și cu una fac mâncare”, spune Alina Pușcaș la începutul discursului.

Aceasta mărturisește că este bucuroasă că a fost invitată să vorbească despre performanță pe scena iUmor: „Mi se pare o adevărată performanță să crești trei copii. În lumea noastră sunt destule personalități care au făcut copii mulți, pe unii i-au recunoscut, pe alții nu.”

Citește și: iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Pușcaș oferă trofeul pentru categoria: „Sportivi de performanță”

Alina Pușcaș prezintă nominalizările de la categoria „Sportivi de performanță”: Ion Țiriac, Ilie Năstase, Cristi Borcea și Adrian Mutu.

„Și unde sunt?” se întreabă Cătălin Bordea de copiii lui Ion Țiriac.

„Dacă sunt copilul lui Țiriac eu?” se întreabă și Delia.

Alina Pușcaș oferă Premiul pentru categoria „Sportivi de performanță” lui Ion Țiriac.

„Pentru că are cei mai mulți copii declarați”, argumentează Cosmin Natanticu.

„Pentru că este tatăl meu și pentru că-mi va lăsa și mie ceva”, comentează Delia desemnarea câștigătorului acestei categorii.

Citește și: iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena iUmor

Marcelo Cobzariu la ediția specială Gala Premiilor iUmor cu un moment de umor pur românesc

După anunțarea câștigătorului, a urmat un moment special pus în scenă de Marcelo Cobzariu.

„M-ați chemat aici să mă premiați. Ca și cum Ion Țiriac mai are nevoie de vreun premiu”, spune acesta. „Nici n-am înțeles ce premiu iau. Am înțeles doar ceva cu performanță. Singura performanță de aici mi se pare că o face Natanticu, care reușește să rămână treaz atâtea ore. M-am uitat și pe lista cu ceilalți nominalizați. M-a făcut să râd”, continuă el.

„Totul ți s-a tras de la proteina Spike”, spune el, luându-l în vizor pe Cătălin Bordea.

Juratul a apreciat numărul de umor la adresa sa.

„O femeie superbă. Știu c-avem bani la fel, mă rog, să nu exagerăm”, trece ”Ion Țiriac” la Delia. „Țiriac câștigă și când nu participă!”

Acesta nu-i iartă nici pe ceilalți nominalizați la categoria „Sportivi de performanță”, luându-i la ro(a)st pe toți.

„Mi-au plăcut femeile, ăsta-i adevărul, și-am avut întotdeauna o personalitate de care să te îndrăgostești nebunește: o personalitate așa plină de bani”, adaugă el.

„Profesia mea a fost și este și va fi cea de român. Mie mi-a cântat imnul de vreo 400 de ori (...) Hai cu România sus”, încheie el.

Citește și: iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Eremia, apariție sexy: „Aș fi vrut și eu s-o iau în brațe”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x