Antena Căutare

Prezentatorul iUmor Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară!

Prezentatorul iUmor Șerban Copoț a împărtășit o veste extraordinară ieri, în ziua în care a împlinit 39 de ani: va deveni tată pentru a treia oară!

Prezentatorul iUmor Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară!
Prezentatorul iUmor Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară!

Șerban Copoț și soția sa Roxana vor deveni părinți pentru a treia oară la finalul lunii noiembrie, după cum a anunțat cu bucurie chiar prezentatorul emisiunii iUmor, de la Antena 1. ”Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor!

ȘERBAN COPOȚ A AFLAT VESTEA CĂ VA DEVENI DIN NOU TATĂ

Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”, a spus prezentatorul iUmor, care este deja tatăl a doi băieți, Teddy (8 ani) și Alex (4 ani).

CITEȘTE ȘI: Șerban Copoț, ipostaze în care nu ți l-ai fi imaginat vreodată! Ce face vedeta în timpul liber! "Activități intelectuale de influencer cu pretenții" | Video

Iar dacă toamna va fi dedicată familiei, în această vară Șerban Copoț se va dedica filmărilor pentru emisiunea iUmor, care a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști din toate țările lumii i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate se poate înscrie la castingul pentru ce-l de-al nouălea sezon.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x