Antena Căutare

Radu Bucălae s-a căsătorit. Cum arată mireasa și cine au fost nașii de cununie pentru fostul concurent de la iUmor și partenera sa

Radu Bucălae, fostul concurent de la iUmor, s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae, o tânără frumoasă, blondă, iar nași de cununie au fost Cătălin Bordea și soția sa Livia. Cum arată Alexandra, femeia în brațele căreia comediantul și-a găsit fericirea.

Radu Bucălae, unul dintre cei 11 finaliști ai Sezonului 6 ”iUmor”, s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae.

Antena 1/ iUmor

Radu Bucălae și-a oficializat iubirea și a avut cununia religioasă, de curând. Acesta s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae într-un decor de poveste.

Aceștia au avut invitați numeroși la nuntă, iar numeroase imagini au curs în mediul online, dar și pe youtube, acolo unde s-a putut vedea desfășurarea în linii mari a fastuosului eveniment.

Cum arată soția comediantului Radu Bucălae

Pe Radu Bucălae îl știm din sezoanele trecute de la iUmor când a fost atât concurent, cât și invitat și a făcut un show de excepție care a adus zâmbetul pe buze juraților.

Însă, soția sa a stat departe de lumina refelctoarelor. Zilele trecute cei doi au decis să se cunune și în fața lui Dumnezeu, asta după ce în urmă cu doi ani, în 2020, s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Radu Bucălae, de la iUmor, singurul bărbat care vrea să se însoare și nu reușește: "De doi ani facem organizarea"

Pandemia de coronavirus le-a stricat planurile și au fost nevoiți să amâne petrecerea de nuntă și cununia religioasă, însă odată cu relaxarea din această vară, cei doi au profitat de ocazie și au organizat o nuntă de vis.

În ultimul weeeknd din luna august, Radu și Alexandra Bucălae și-au jurat iubire veșnică, iar alături le-au fost părinții spirituali Cătălin Bordea și Livia.

Citește și: Radu Bucălae, roast-ul blugilor prea strâmți: „Ca să se îmbrace, femeile trebuie să facă dansul ploii, că nu intră în ei”

Radu Bucălae a vorbit despre nunta anulat încă din luna ianuarie 2021, când a fost invitat în cadrul emisiunii XNS: "Dacă e vreo nuntă care poate să mă țină pe mine și pe Alexandra. Nu ocupăm mult. Noi am mai avut o nuntă anul trecut, dar nu s-a ținut de promisiune. Organizare cap-coadă, de doi ani de zile fac la ea", a povestit Radu Bucălae în stilul lui caracteristic, atunci.

Radu Bucălae a fost unul dintre cei 11 finaliști ai Sezonului 6 ”iUmor”, ar fi trebuit să fie inginer electronist la Târgu Jiu, dar din fericire a făcut o schimbare de carieră și a dat la Facultatea de Actorie din Craiova.

Alegerea a fost mai mult decât inspirată, pentru că talentul lui s-a extins și în zona comediei, acolo unde a făcut un real spectacol și a fost recunoscut.

În cea de-a șaptea ediție din Sezonul 6 iUmor, Radu Bucălae a venit cu un show de zile mari cu un număr special de stand up comedy cu și despre femei.

Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x