Radu Bucălae s-a căsătorit. Cum arată mireasa și cine au fost nașii de cununie pentru fostul concurent de la iUmor și partenera sa

Radu Bucălae, fostul concurent de la iUmor, s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae, o tânără frumoasă, blondă, iar nași de cununie au fost Cătălin Bordea și soția sa Livia. Cum arată Alexandra, femeia în brațele căreia comediantul și-a găsit fericirea.

Radu Bucălae, unul dintre cei 11 finaliști ai Sezonului 6 ”iUmor”, s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae.

Antena 1/ iUmor

Radu Bucălae și-a oficializat iubirea și a avut cununia religioasă, de curând. Acesta s-a căsătorit cu Alexandra Bucălae într-un decor de poveste.

Aceștia au avut invitați numeroși la nuntă, iar numeroase imagini au curs în mediul online, dar și pe youtube, acolo unde s-a putut vedea desfășurarea în linii mari a fastuosului eveniment.

Cum arată soția comediantului Radu Bucălae

Pe Radu Bucălae îl știm din sezoanele trecute de la iUmor când a fost atât concurent, cât și invitat și a făcut un show de excepție care a adus zâmbetul pe buze juraților.

Însă, soția sa a stat departe de lumina refelctoarelor. Zilele trecute cei doi au decis să se cunune și în fața lui Dumnezeu, asta după ce în urmă cu doi ani, în 2020, s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Radu Bucălae, de la iUmor, singurul bărbat care vrea să se însoare și nu reușește: "De doi ani facem organizarea"

Pandemia de coronavirus le-a stricat planurile și au fost nevoiți să amâne petrecerea de nuntă și cununia religioasă, însă odată cu relaxarea din această vară, cei doi au profitat de ocazie și au organizat o nuntă de vis.

În ultimul weeeknd din luna august, Radu și Alexandra Bucălae și-au jurat iubire veșnică, iar alături le-au fost părinții spirituali Cătălin Bordea și Livia.

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Colaj cu Liviu Vârciu și Iuliana Luciu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 15 septembrie 2021. Iuliana Luciu a renunțat greu la ursulețul pentru care s-a licitat. Reacția lui Liviu Vârciu
Prețul cel bun, 15 septembrie 2021. Iuliana Luciu a renunțat greu la ursulețul pentru care s-a licitat. Reacția lui Liviu Vârciu
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

Citește și: Radu Bucălae, roast-ul blugilor prea strâmți: „Ca să se îmbrace, femeile trebuie să facă dansul ploii, că nu intră în ei”

Radu Bucălae a vorbit despre nunta anulat încă din luna ianuarie 2021, când a fost invitat în cadrul emisiunii XNS: "Dacă e vreo nuntă care poate să mă țină pe mine și pe Alexandra. Nu ocupăm mult. Noi am mai avut o nuntă anul trecut, dar nu s-a ținut de promisiune. Organizare cap-coadă, de doi ani de zile fac la ea", a povestit Radu Bucălae în stilul lui caracteristic, atunci.

Radu Bucălae a fost unul dintre cei 11 finaliști ai Sezonului 6 ”iUmor”, ar fi trebuit să fie inginer electronist la Târgu Jiu, dar din fericire a făcut o schimbare de carieră și a dat la Facultatea de Actorie din Craiova.

Alegerea a fost mai mult decât inspirată, pentru că talentul lui s-a extins și în zona comediei, acolo unde a făcut un real spectacol și a fost recunoscut.

În cea de-a șaptea ediție din Sezonul 6 iUmor, Radu Bucălae a venit cu un show de zile mari cu un număr special de stand up comedy cu și despre femei.

Ultimele știri