Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mița Biciclista, roast-ul usturător care a făcut furori."Noi suntem ăia care vom călări dușmanul"

Jurații iUmor au încercat din nou să ghicească personajul istoric următor judecând după ce aveau pe platou. De această dată, au descoperit o centură dubioasă, dar Mihai Bendeac a promis să descopere despre ce este vorba.

mita biciclista la razi cu roast Galerie
Jurații iUmor au încercat din nou să ghicească personajul istoric următor judecând după ce aveau pe platou. De această dată, au descoperit o centură dubioasă, dar Mihai Bendeac a promis să descopere despre ce este vorba. | Antena 1

Înainte să intre în scenă Mița Biciclista, jurații s-au străduit din nou să ghicească ce personaj istoric urmează să îi ia la roast, dar fără succes.

“Era ceva care…(…) nu te oprea să nimic că aveai toate căile deschise”, a zis Delia râzând.

“Asta e o centură de castitate modernă sau victoriană?”, a întrebat Cheloo.

“Cine este cel mai mare pervers din istoria României?”, a spus Mihai Bendeac.

“Tu!”, i-a răpuns Cheloo.

Mița Biciclista a intrat în scenă.

“Acest reper interbelic, inventatoarea ciclismului în România, o vizionară”, spune Cheloo despre acest personaj istoric.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"

“Maria Mihăiescu este numele coanei Mița Biciclista. A fost o hipsteriță a vremii (…), prima femeie care a făcut plajă în bikini”, spune Delia.

Mița Biciclista, roast-ul cu glume usturătoare

“Mi-am pierdut puterea de convingere când am căzut de pe bicicletă și mi-am rupt influența”, a spus Mița.

Mița l-a cucerit chiar și pe Regele Ferdinand care i-a dăruit o casă în speranța că așa va reuși și el să o cucerească pe ea. Personajul istoric a fost numită o curtezană.

“Astăzi toate se numesc influencerițe”, spune Mița.

Pe vremea aceea, deși femeilor le era interzis să își arate corpul, ea a fost prima care a făcut plajă în bikini.

“Eu zic să le respectați și pe cele plinuțe pentru că o femeie de 120 kg în colanți îți poate face viața foarte grea”, spune Mița.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Sergiu Mirică, roast-ul spumos al Dobrogei. "Litoralul este scrumiera de vară a românilor"

“Dacă o iei acasă”, a completat Cheloo.

Următorul luat la roast a fost Mihai Bendeac.

“Chiar și femeile care nu vor tot îl au la picioare”, i-a spus Mița lui Mihai Bendeac.

Personajul istoric a povestit că și pe vremea ei influencerițele erau atrase de spiritualitate.

“Daniel Crudu este una dintre influencerițele atrase de credință și ăsta este un lucru minunat. Încă nu are copii, dar și-a luat un peștișor auriu de care are grijă. (…) Nu m-ar mira ca într-o zi să își ia peștele și să meargă cu el chiar și la biserică”, a mai spus Mița.

Nu a scăpat nici Delia de roast.

“Ce s-ar face țara asta fără să te vadă bâțâind fundul într-un boomerang?”, spune Mița.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseam... Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Nicolae Ceaușescu, roast de senzație."Sunteți ca niște copii orfani care vor să sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x