Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"

Pentru că nu se putea altfel fără un roast al capitalei, înainte ca Dan Badea să facă sala să răsune de hohote de râs datorită roast-ului său despre București, Loredana a urcat pe scenă.

dan badea la razi cu roast Galerie
Pentru că nu se putea altfel fără un roast al capitalei, înainte ca Dan Badea să facă sala să răsune de hohote de râs datorită roast-ului său despre București, Loredana a urcat pe scenă. | Antena 1

Loredana, o emblemă a muzicii românești, a cântat unele dintre cele mai vechi piese care au consacrat capitala țării. După momentul artistic al Loredani, Dan Badea a luat scena cu asalt, cu un roast de zile mari despre București.

Badea a dezvăluit că e născut și crescut în București și că asta e valabil și pentru ultimele patru generații din familia lui.

“Practic cred că străbunicul meu a fost Bucur”, spune Dan, stârnind hohote de râs.

Dan Badea a venit cu un mic îndreptar, pregătit să îi instruiească pe toți cei care vor să învețe cum să trăiască în București.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"

“Noi vorbim cu ‘tati’ că Borcea e idolul nostru”, spune Dan.

Dan Badea, roast-ul despre capitala țării a stârnit hohote de râs

Atunci când a venit vorba de poziționarea capitalei pe hartă, Dan a spus:

“Dacă Banatul e fruncea, Bucureștiul e cam buca dreaptă”, a mai adăugat comediantul, stârnind hohote de râs.

“În fiecare oraș există o Cale a Bucureștilor cumva ca să știți cum să ajungeți aici”, a mai spus Dan.

Pentru ca instructajul să fie complet, Dan Badea a vorbit și despre regulile din trafic în capitală.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Andrei Ungureanu, roast cu "pufarine". "Să știți că toți avem probleme la mansardă"

“Trebuie să îl depășești mereu pe prostul din fața ta ca să devii tu prostul din fața lui”, a zis Dan Badea.

“În București nu se semnalizează. Pâi ce? Am semnat vreun GDPR? Tre să știi unde mă duc eu? Eu mă duc în treaba mea. Tu ce treabă ai?. (…) În București găsești loc de parcare mai greu decât loc de veci”, spune Dan Badea, făcând publicul să râdă cu poftă.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului.“Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare... Cum arată soțul Adrianei Oltean, șoferița de TIR de la iUmor. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani și au aceeași mes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x