Căutare Live

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Ioana Luiza, roast-ul de zile mari al Moldovei. “Dacă pentru tine pufoaica nu e o geacă..."

Pentru rost-ul destinate Moldovei, Ioana Luiza, stand-upperița cunoscută, a urcat pe scenă pentru a aduce zâmbetul pe buze privitorilor. Înainte de roast, Laura Lavric a urcat pe scenă pentru a cânta o melodie specifică Moldovei.

Pentru rost-ul destinate Moldovei, Ioana Luiza, stand-upperița cunoscută, a urcat pe scenă pentru a aduce zâmbetul pe buze privitorilor. Înainte de roast, Laura Lavric a urcat pe scenă pentru a cânta o melodie specifică Moldovei.

Antena 1

Ioana Luiza a spus că se simte onorată să facă acest roast pentru Moldova pentru că ea vine din capitala neoficială a Moldovei, adică Brașovul.

“La fel ca rapidiștii, noi moldovenii suntem peste tot acasă”, spune Luiza.

Comedianta a spus că are multe rude în Botoșani și Buzău, o familie numeroasă și la ei în casă mereu se gătea multă mâncare.

“Eu multă vreme nu am știut că se urează poftă bună. Eu am crezut că se zice ia cu pâine să te saturi”, a mai spus Ioana, stârnind hohote de râs.

Citește și: Râzi cu ROaST,29 noiembrie 2021.Ramona Olaru i-a luat la roast pe colegii ei de la Neatza.“Eu eram un copil când a început Neatza"

Când vine vorba de educație, parenting-ul înseamnă cu totul altceva în Moldova.

“Parenting-ul în Moldova înseamnă să îți trimiți copilul la școală cu un sandviș și să se întoarcă cu 2. Asta înseamnă educație”, spune Luiza.

Ioana Luiza, moldoveanca cu un roast de senzație despre Moldova

Mereu spre spune că moldovenii beau mult alcool, iar Ioana spune că vorba ‘beu de se sting’ e adevărată.

“Efectiv nu e o surpriză să îi vezi cu nămol pe față. De unde a și apărut Carla’s Dreams. Coincidență sau nu?”, a mai adăugat Ioana.

Pe lângă faptul că sunt gospodine, moldovencele sunt și foarte frumoase.

“Nu o zic doar eu. O zic toți bătrânii italieni. Sunt așa de frumoase că te bagă în boală, în datorii, în tot felul de probleme”, a mai adăugat Ioana, stârnind aplauza.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Ioana Luiza a venit și cu o listă de lucruri în funcție de care oamenii ar putea să își dea seama dacă sunt sau nu moldoveni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 29 noiembrie 2021. Paula Chirilă, roast de zile mari despre emisiunile de zi. "Mi se mai spune eterna rezervă"

“Dacă pentru tine pufoaica nu e o geacă, s-ar putea să fii moldovean”, spune Ioana.

Nu trebuie să uităm că toată țara se mândrește cu Ștefan cel Mare, domnitorul Moldovei.

“A făcut mai mulți copii decât Borcea și mai multe biserici decât Becali”, a mai adăugat Ioana.

Ioana nu putea încheia roast-ul fără să vorbească și despre Vaslui, sponsorul pentru știrile de la ora 5.

“E locul în care vinete nu sunt doar legumele, ci și femeile”, spune Ioana.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor trei ediţii speciale de roast – Râzi cu RoaST! Astfel, pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021, de la ora 16:00, la Antena 1 e de comedie. Timp de trei zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

De Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2021, este ROaST de Sărbătoare, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu ROaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin, de la ora 16:00, la Antena 1.

„E a doua zi de sărbătoare la Antena 1, iar astăzi vom lua la roast toate regiunile istorice ale României!”, va spune Mihai Morar, iar Daniel Buzdugan va completa: „I-am adus aici şi pe Teo, Vio şi Costel, care permanent vor comenta tot ceea ce se întâmplă, ceea ce se cântă sau ceea ce se <roast-uieşte>, pentru că ei cu asta se ocupă, comentează!”.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.

În platou, Elisabeta Lipa, Laura Lavrig, Cătălin Moroşanu, Andreea Raicu, Iulia Albu, Marian Drăgulescu, Andreea Antonescu şi mulţi alţii, reprezentanţi din toate regiunile ţării vor simţi din plin aciditatea roast-urilor de pe scenă.

Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Toma Alexandru, roast-ul Banatului. "Zona Banatului e ca splina în corpul uman&qu... Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Alexandru Banciu, roast-ul Maramureșului. “Porțile la maramureșeni sunt mai scumpe dec...
Ultimele știri