Antena Căutare

Renata Cilan, finalista ”iUmor”, își face uneori ”temele” în clasă: ”De obicei sunt foarte delăsătoare și nu mă pregătesc”

Lăudată de Delia și Mihai Bendeac pentru numărul său de stand-up, Renata Cilan va fi prezentă în finala ”iUmor”, duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, însă show-ul ei nu este încă finalizat dintr-un motiv bine întemeiat.

Lăudată de Delia și Mihai Bendeac pentru numărul său de stand-up, Renata Cilan va fi prezentă în finala ”iUmor”, duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, însă show-ul ei nu este încă finalizat dintr-un motiv bine întemeiat.

Renata Cilan, în vârstă de 21 de ani, și-a câștigat locul în finala ”iUmor” cu un număr de stand-up bazat pe experiențele sale intime sau, mai exact, pe lipsa lor. ”Renata e un concurent de finală!”, i-a spus atunci Delia, în timp ce Mihai Bendeac i-a prevăzut un succes fulminant. ”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani și jumătate, dar am fost și martorul unor momente care au schimbat în mod clar viețile unor oameni. Având experiența asta în spate, știu când cineva are un moment glorios, care devine viral și începând de a doua zi pleacă în turneu, viața i se schimbă și devine celebru. Și sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a spus Mihai Bendeac.

”Studentă part-time” în anul III la Cluj-Napoca și ”voluntar full-time”, după cum ea spune, Renata se gândește să se mute din această toamnă la București. Prima vizită o va face pentru finala ”iUmor”, pentru care se pregătește inters. ”De când eram mai micuță mi-a plăcut să mă joc cu cuvintele, mi-au plăcut plot twisturile, lucrurile la care oamenii nu se așteptau. Dacă analizați atent, numerele mele se bazează pe jocuri de cuvinte. Sunt vulgare multe, într-adevăr, dar sunt jocuri de cuvinte. Tocmai de aceea nu prea fac storytelling. Îmi place, dar nu îmi prea iese, nu e stilul meu și nu vreau să mă forțez să merg într-o direcție pentru care nu am fler.
Uneori durează mai mult, alteori e chiar așa, pe moment”, explică Renata, a cărei singură teamă înainte de a urca pe scenă la audiții era aceea de a nu-și uita materialul.

Renata Cilan, finalista ”iUmor”, își face uneori ”temele” în clasă: ”De obicei sunt foarte delăsătoare și nu mă pregătesc”

Pentru finala de pe 27 mai numărul nu este cu adevărat încheiat până când nu începe, mai ales că acesta poate fi modificat chiar și în timp ce Renata așteaptă să intre pe scenă. ”De obicei sunt foarte delăsătoare și nu mă pregătesc. Ceea ce fac mereu, este să îmi pun numărul cap la cap, într-o ordine cât mai cronologică, cu toate momentele definite și să aibă un început și un sfârșit. Deși, cred că, dacă nu de fiecare dată, cel puțin în 89% din timp, mai adaug câte o glumă în timp ce aștept să intru pe scenă. Mereu e ceva personal, ceva care mă inspiră din locul în care mă aflu în momentul respectiv și tocmai de aceea, chiar dacă fac mai multe showuri cu același material, fiecare show e unic în sinea lui”, povestește finalista ”iUmor”.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 20 mai, telespectatorii vor putea revedea cele mai tari momente marca ”iUmor”, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Mirela Buhuș este concurenta care a făcut show incendiar pe masa lui Cheloo, la „iUmor”... Bendeac a făcut o criză de nervi din cauza magicianului Ioan Prepeliță! „Eu acuma dacă vin și îți dau zece palme...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x