Antena Căutare

Opriți-l pe Bendeac, ăsta râde încontinuu! Cum face o femeie stand-up comedy pe subiectul AMOR: Renata Cilan a avut răspunsul

La doar 21 de ani, Renata Cilan a reușit să îi impresioneze pe jurații ”iUmor” cu numărul său, iar Mihai Bendeac i-a mărturisit chiar că are convingerea că după difuzarea ediției de duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, viața sa se va schimba complet.

La doar 21 de ani, Renata Cilan a reușit să îi impresioneze pe jurații ”iUmor” cu numărul său de stand-up comedy, a scos un râs zgomotos și îndelungat de la Mihai Bendeac și tot el i-a mărturisit că e sigur că viața concuretei se va schimba după apariția la iUmor.

”Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani și jumătate, dar am fost și martorul unor momente care au schimbat în mod clar viețile unor oameni. Având experiența asta în spate, știu când cineva are un moment glorios, care devine viral și începând de a doua zi pleacă în turneu, viața i se schimbă și devine celebru. Și sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment”, i-a destăinuit Mihai Bendeac.

Ce înseamnă asta? Ei bine, Renata a pășit pe scenă și a abordat câteva subiecte tabu, mai ales pentru o prezență feminină. Însă a făcut-o bine, profesionist și cu umor.

”Mie mi-a plăcut, nu atât de bun cât să te trec mai departe, dar a fost un număr interesant. Continuă să gândești așa, pentru că vei ajunge departe”, i-a spus și Cheloo, care, totuși, a votat cu "DA".

Și Delia a fost cucerită, căci jurata o vede deja în finală pe Renata. 3 de "DA" și multe, multe aplauze!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Circul Moccos. Doi concurenți din Japonia i-au lăsat fără replică pe jurații ”iUmor”: "Eu nu înțeleg de ce sunt amâ... "Aplauze, vă rog" s-a întors la iUmor, de gât cu un magician! Iulian Paraschiv, la mila juriului: "Băiatu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x