Antena Căutare

România, Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2022. Klaus Iohannis, umor prezidențial la cel mai înalt nivel. Ionuț Rusu a făcut spectacol

În ediția România, Râzi cu ROaST, de 1 decembrie, Ionuț Rusu a venit pe scenă în pielea președintelui României, Klaus Iohannis și a făcut un moment memorabil. Ce a spus despre partidele politice.

România, Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2022. Klaus Iohannis, umor prezidențial la cel mai înalt nivel. Ionuț Rusu a făcut spectacol Galerie
România, Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2022. Klaus Iohannis, umor prezidențial la cel mai înalt nivel. Ionuț Rusu a făcut spectacol | Antena 1

Personaje istorice și contemporane, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi fac apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor fac deliciul publicului, personalități istorice care au marcat generații întregi și și-au lăsat amprenta, făcând din România o țară cu valori, resurse, demnă și un trecut cu multe izbânde.

Ionuț Rusu l-a interpretat pe Kalus Iohannis, președintele României și a făcut un roast de senzație.

Ionuț Rusu s-a transformat în Klaus Iohannis și a făcut un roast de senzație în ediția din 1 decembrie 2022, la România, Râzi cu ROaST

"Bună seara dragi români și Raed Arafat! Vreau să vă urez de 1 decembrie tradiționalul românesc ....(n.r salut în germană). Mă rog, nu este chiar tradițional românesc, dar urmează să mă pun la ăștia șef la Nato și voiam să văd cum se aude în germană, o limbă care s-a bazat total pe gazul din Rusia și acum se preface că vorbește ucraineană. Nu vreau să mai vorbim despre gaze pentru că e un subiect arzător și provoacă balonare. Ha ha ha ha, umor prezidențial! Vreau să îi sigur pe români că noi vom avea căldură și când spun noi mă refer la noi cei din Palatul Cotroceni.

Astăzi sărbătorim ziua Unirii și mă bucur că sunt alături de voi, dar nu înțeleg de ce nu sărbătorim și alte stații de metrou.

Ce mai fac românii mei? Serios, ce mai faceți? Că nu am apucat să vorbim deloc în ultima perioadă, că abia am timp să respir la Golf, apoi la schi și apoi o vacanță în Miami.

Cu această ocazie vreau să vin în fața dumneavoastră și să vedem ce s-a făcut bine datorită mie și ce s-a făcut rău datorită PSD-lui. Imnul nostru Național, Deșteaptă-te Române răsuna astăzi în instituții, în case și unde îmi place mie mai mult în, Transilvania, dar nu prea se deșteaptă românii... Sună alarma de 30 de ani, am băgat și RO-Alertul care sună ca un avertisment de autodistrugere, dar degeaba... românii dorm, dar ăia din Transilvania au o scuză, nu înțeleg limba. Am pregătit niște glume sper să vă placă, i le-am spus și lui Vasile Dâncu și și-a dat demisia. I-aș fi spus și lui Iliescu câteva glumesc acum 20 de ani.

Mulți spun că vorbesc foarte lent atunci când mă adresez Poporului. Acum, să mă ierte Dumnezeu, mă cheamă Iohannis, nevasta mea e profesoară de engleză, cum vă așteptați să vorbesc română?

Pentru cei ce își pun întrebarea Eu cu cine votez? Nu vă mai puneți pentru că acum indiferent cu cine votați, partidele se vor uni între ele și vom guverna cu toții împreună. Politicienii români și-au luat toți doctorate, astfel încât putem începe să dăm premii Nobel. Nobelul pentru chimie merge la PSD pentru formula vieții eterne testate pe Ion Iliescu. Premiul Nobel pentru fizică merge la PNL pentru abilitatea de a se uni cu partid cu ideologii complet diferite doar ca să rămână la guvernare, Nobelul pentru pace merge la USR pentru că fiecare român își zice "lasă-mă în pace și cu ăia", a spus Ionuț Rusu.

Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele în ediția specială România, Râzi cu RoaST!

Cu ocazia Zilei Naționale a României, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Seria edițiilor speciale de roast continuă astăzi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Dan Badea și Șerban Copoț vor aduce în faţa telespectatorilor personalități istorice pentru a-și spune partea de adevăr și a glumi.

Constantin Brâncuși va fi impersonat de Cristi Iacob, Constantin Tănase, de Nicodim Ungureanu, în timp ce Alexandru Ioan Cuza, Ștefan cel Mare și Nicolae Bălcescu vor fi prezentați de Andrei Garici, Șerban Georgevici și Andreas Petrescu. Rodica Popescu Bitănescu o va personifica pe Ana Aslan, iar Andreea Perju pe Veronica Micle.

Ionuţ Rusu, care îl va impersona pe Klaus Iohannis, se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului iUmor, de la ora 16.30, la Antena 1.

Delia, Klaus Iohannis (Ionuţ Rusu), Costel, Cheloo, dar şi numeroase alte vedete din România vor fi luate la roast de cei mai mari artiști din istoria țării noastre și chiar de domnitori importanți din secolele trecute.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, juraţii iUmor vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Momentele integrale, însă, și toate celelalte roast-uri, telespectatorii le pot urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x