Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos care a uluit

Fachirul din Periș a revenit în semifinala iUmor pentru un număr de excepție, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații iUmor.

fachirul din peris la iumor 12 Galerie
Fachirul din Periș a revenit în semifinala iUmor pentru un număr de excepție, care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații iUmor. | Antena 1

Fachirul din Periș a uimit cu numărul său în audiții, iar astăzi va prezenta un număr și mai ciudat, alături de Țăcăneală, prietenul său.

Fachirul a povestit că el și Țăcăneală au crescut împreună și sunt vecini de ani zile. În copilărie, cei doi făceau tot felul de năzbâtii împreună.

Fachirul din Periș, număr extrem de periculos

“La noi au devenit cumva normale”, spune Fachirul.

Chiar dacă nu aveau jucării, ei făceau tot felul de lucruri trăznite. Cu toții erau nerăbdători să vadă cu ce urma să surprindă în această seară Fachirul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Ramona Bădescu, roast-ul care s-a încheiat apoteotic. Gestul care a uimit."Un război între dive"

“Chia rest enevoie de ambulanță (…) În caz de se întâmplă ceva, să ne supravegheze cineva”, a completat Fachirul.

“Ei se pun în pericol pentru deliciul oamenilor”, a zis Cheloo.

Pentru început, Țăcăneală s-a întins pe jos și Fachirul i-a pus pe burtă un dovlecel pe care urma să îl taie cu ochii închiși.

“Imaginea asta nu e ok deloc”, a spus Dan Badea în culise.

După ce a tăiat perfect dovlecelul, Fachirul a tăiat cu sabia și castravetele. Toți au rămas uimiți. Apoi Țăcăneală și-a băgat un alt castravete între picioare și urma ca Fachirul să îl taie cu sabia în timp ce el era legat la ochi. Fachirul a reușit.

“Este mega evident că el vede prin dresul ăla”, a zis Mihai Bendeac.

Cheloo i-a zis că dacă el crede asta, atunci ar trebui să se ducă pe scenă.

Următorul număr a spus Fachirul că urma să fie și mai periculos. Pe scenă, lână el se afla și un medic. Țăcăneală a spart cu ciocanul o sticlă fix deasupra capului Fachirului și apoi a mai spart încă o sticlă.

Au mai urmat încă două numere chiar și mai periculoase, iar Fachirul le-a spus privitorilor să nu încerce aceste trucuri acasă. La final, toate trucurile lor au ieșit bine.

Jurizare Fachirul din Periș în semifinala iUmor sezonul 12

Jurații și publicul au rămas uimiți când au văzut numerele Fachirului.

“Mie mi s-a părut absolut minunat că vine cineva cu acest apetit pentru automutilare”, a spus în culise Monica Bârlădeanu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Claudia Susanu, în rolul Dianei Șoșoacă. “Verde nu am, dar am un certificate roz foarte drăguț"

Mihai Bendeac era curios de ce Fachirul spusese la început că medicul de pe scenă nu poate vorbi, iar concurentul a dezvăluit că medicul e mut. Cu toate acestea, cu toții se întrebau de ce medicul avea lavalieră. La final, medicul veterinar a început să vorbească.

Fachirul din Periș a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă băr... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x