Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Domnul Victor a făcut show cu chitara. Versurile care ar „distruge” o înmormântare

Domnul Victor a ajuns în semifinala iUmor cu ajutorul publicului, care s-a lăsat cucerit de numărul său de glam pop comedy. În seara de gală din 27 noiembrie, concurentul s-a prezentat singur, fără formație, însoțit doar de o chitară electrică, cu ajutorul căreia a făcut show.

Domnul Victor, comedie muzicală pe scena iUmor

Antena 1/iUmor

Domnul Victor a prezentat un nou număr de comedie muzicală, în semifinala iUmor, cântând despre diverse situații din cadre sociale. Apariția sa elegantă pe scenă a fost intens comentată în culise, de către prezentatorii show-ului.

Domnul Victor, show în semifinala iUmor, sezonul 13

Concurentul a venit cu un concept nou, inserând și câteva momente video cu jurații, din timpul audițiilor, în începutul numărului său din semifinală. Totodată, Domul Victor a răspuns și unei provocări lansate data trecută de către Costel.

„Data trecută când am fost aici, Delia a pus o întrebare foarte bună: „Cu ce te ocupi, Victor?” La care Costel a spus: „Momentul tău l-aș cumpăra când vreau să distrug o înmormântare sau un botez”. Așa că am venit acum să vă arăt cum ar distruge Domnul Victor o înmormântare”.

A urmat apoi o demonstrație, în rime, pe acorduri de chitară electrică, care l-a făcut pe Costel să râdă cu poftă. Domnul Victor a mers până la capăt cu provocarea și arătat și cum ar „distruge” și alte evenimente, printre care și un botez: „Nani, nani, copilaș, să te ții foarte bine. Ține bine sutana, să te lepezi de Satana”. Replica a stârnit amuzament în sală. „E o semifinală nebună rău”, a zis prezentatorul Dan Badea, după numărul concurentului.

Jurizare Domnul Victor, în semifinala iUmor sezonul 13

În timp ce Cheloo și Mihai Petre nu s-au arătat prea impresionați de momentul artistic, Delia a subliniat că și-ar mai fi dorit interpretări și pentru alte situații.

„Am mai fi vrut situații: o nuntă de bombardier…”, a zis Delia, la care Costel, Dan Badea și Cheloo au completat, fiecare: „Tăieri de moț, majorat la grădiniță, argumentări de tumoare.”

Delia le-a explicat colegilor săi că Domnul Victor este un artist cunoscut în branșă, deși e nișat, ea dorindu-și la un concert trecut ca formația lui să îi cânte în deschidere. „Sunt foarte mișto”, a zis ea.

„Ce te-a apucat cu numărul ăsta?”, a întrebat Mihai Petre, juratul surpriză al acestei ediții.

„Îmi place, e ceva ce nu se prea face la noi”, a fost de părere Costel, pe de altă parte.

„Eu cred că ați venit cu o mizeriuță muzicală de teatru de revistă bombardat”, a punctat Cheloo, în stilul caracteristic.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Dar se produc niște incorectitudini”, a completat Delia, cu privire la voturile colegilor săi. Domnul Victor a primit 2 Dislike-uri, din partea lui Cheloo și MIhai Petre și două Like-uri, din partea Deliei și a lui Costel.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Mihaela Ionașcu a revenit cu autoronie și umor negru. Ce i-au reproșat juraț... Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Cine este câștigătorul semifinalei iUmor. Ivan Liulenov ajunge direct în fin...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x