Căutare Live

Mukinka, câștigătorul sezonului șapte „iUmor”, a revenit în fața juraților, cu glume noi! „Africanii bat românii la înjurături!” – VIDEO

Mukinka Chibanga, câștigătorul sezonului șapte „iUmor”, a revenit în fața juraților, cu glume noi, în calitate de invitat, menționând că, între timp, a devenit tată. Soția lui a născut o fetiță. 

„Înjurăm diferit. Voi, de exemplu, înjurați despre cepele mamelor voastre. Dacă îi spui un african «Ceapa mă-tii!», el îți răspunde: «Mulțumesc mult, prietene! Ceapa mă-tii și ție! Și la mama, la tata, la toată familia ta! Îmi place ceapa! Delicioasă!»”, a spus Mukinka Chibanga, ca invitat, pe scena „iUmor”.

Mukinka Chibanga, câștigătorul sezonului 7 „iUmor”, a precizat că africanii bat românii la înjurături, deși preferații lui la acest capitol sunt indienii.

„Preferații mei, la înjurat, sunt indienii, pentru că ei traduc engleza în punjabi și apoi traduc înapoi în engleză. Noi, africanii, când înjurăm, mergem acasă, luăm o păpușă voo-doo, și te înjurăm cum trebuie!”, a mai spus Mukinka Chibanga.

Câștigătorul sezonului 7 „iUmor” a spus că a observat, totuși, și câteva asemănări între părinții români și părinții lui africani, după ce s-au mutat în Belgia.

„Am fost șocat când am văzut asta aici, în România, la cumpărături. În Africa, este normal să vezi copii bătuți de părinți. Îi bați, pentru că au făcut ceva, apoi îi bați, pentru că plâng. Și eu am fost bătut, în copilărie.

După ce ne-am mutat în Belgia, din Africa, părinții mei m-au bătut doar acasă. La cumpărături, în fața tuturor oamenilor albi de acolo, situația era diferită. Și am văzut asta și în România: «Tati, fii cuminte! O să vezi tu când o să ajungem acasă!»”, a mai spus Mukinka Chibanga, făcându-și publicul să râdă și stârnind aplauze.

Vedeți întregul moment de stand-up comedy susținut de Mukinka Chibanga, în ediția 10 a sezonului 8 „iUmor”, în clipul de mai sus!

Iată ce a povestit Mukinka Chibanga, în exclusivitate pentru a1.ro, imediat după ce a câștigat sezonul 7 „iUmor”, înainte de a deveni tată. Citește aici!

Votează-ți favoritul în aplicația „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Delia, cea mai tare replică pentru o persoană care a ironizat-o, pe internet! A pus-o la punct de nu s-a văzut! „Pot să ... Paul Diaconescu, neterminatorul de glume, i-a lăsat mască pe toți, la „iUmor”! Brâncoveanu e de lăudat? Ce se întâmplă d...
Ultimele știri