Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru Delia! L-a revăzut pe Mirion Cristian, colegul de școală, și s-a lăsat cu show de zile mari! „Așa era și la orele noastre”

Revedere neașteptată pentru jurata Delia, pe scena „iUmor”! Un coleg de la „Dinu Lipatti” a făcut-o să retrăiască momentele amuzante din școală!

Revedere neașteptată pentru jurata Delia, pe scena „iUmor”! Un coleg de la „Dinu Lipatti” a făcut-o să retrăiască momentele amuzante din școală!

Violonistul Cristian Mirion a făcut senzație scena „iUmor”.

„Băiatul acesta mi-a amintit instant de școală, de Dinu Lipatti. Când l-am văzut cu vioara în mână mi-am amintit de orele de meditație, de orchestră... Aveam multe examene la instrument și aveam niște emoții de ne treceau toate apele, era îngrozitor”, a mărturisit Delia.

Cristian a improvizat un număr de umor în a citit partitura invers, apoi i s-a rupt arcușul! S-a lăsat cu show de zile mari, fiindcă interpretarea a fost una...savuroasă!

„Toate lucrurile acestea se întâmplau și la noi la școală, mai ales la orchestră era ca la iUmor”, a mai spus Delia.

Din păcate, concurentul nu a mers mai departe.

„Toată ziua-n ascensor, ori mă urc, ori mă cobor” la iUmor! Omagiu de senzație pentru regretata artistă Stela Popescu... Mihai Bendeac are cele mai bizare superstiții! „O s-o pun să facă asta în fiecare dimineață”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x