Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Adela

Surprize colorate pentru Delia, la filmările pentru cel de-al zecelea sezon iUmor

Ziua de naștere a Deliei a fost motiv de petrecere în stilul ”Acadelia” pe platoul iUmor.

Surprize colorate pentru Delia, la filmările pentru cel de-al zecelea sezon iUmor

antena 1

Cu sute de baloane, pinata cu bomboane și multe feluri de prăjituri, Delia s-a bucurat de toate ca un copil. Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Imediat ce a sosit la platou, Delia a fost întâmpinată de colegii săi care i-au cântat ”La mulți ani” într-o cameră plină cu sute de baloane colorate, de diferite forme și dimensiuni. În mijlocul camerei trona o pinata plină cu bomboanele preferate, iar pe parcursul zilei a fost răsfățată cu mai multe feluri de prăjituri, dar și un tort pe care i l-a adus sora ei, Oana. Bucuroasă ca un copil, Delia a mărturisit că un singur lucru ar fi făcut-o și mai fericită. ”Dacă Jessie și Bubu ar fi fost aici, s-ar fi bucurat enorm să alerge prin camera plină cu baloane”, a remarcat Delia, cu gândul la cei doi nepoței ai săi. Cum s-a încheiat ziua și ce alte suprize îi așteaptă pe cei trei jurați, cei de acasă pot afla începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

citește și: Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

”Jurați din cer”, un spectacol iUmor

iUmor sezonul zece îi ridică și îi coboară pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, atât la propriu, cât și la figurat, spre bucuria sau, dimpotrivă, disperarea unora dintre ei. Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Într-un sezon pe cât de așteptat, pe atât de neașteptat, cei trei jurați iUmor s-au găsit chiar și ei puși în situații pe care nu le-au mai întâlnit. Dacă pentru ”Bani din cer”, piesa în care Mihai Bendeac joacă la teatru, actorul are experiență, pentru un episod ”Jurați din cer” la iUmor, nimic nu l-a putut pregăti. Mai exact, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo și-au făcut intrarea în scenă cu un număr de acrobație la înălțime, suspendați cu o coardă elastică. Iar dacă pentru Delia și Cheloo a fost motiv de maximă distracție, nu același lucru l-a simțit și Mihai Bendeac. Cum s-a încheiat momentul și ce alte suprize îi așteaptă, cei de acasă pot afla începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Video