Antena Căutare

I-au adus zâmbetul pe buze lui Bendeac la începutul numărului. Ce s-a întâmplat la final

Antonio și Răzvan au venit la iUmor cu un moment de rap româno-chinezesc.

Antonio Tong are 23 de ani și este din Beijing, iar Răzvan Peng Jida are tot 23 de ani și este din Hong Kong. Unul cântă și unul dansează și împreună sunt "Triada".

Au venit cu un moment haios, cu versuri ritmate: "Avem întâlnire cu femei frumoase / Toate îmbrăcate în chimono de mătase / Ai vrea tu să mă ai".

Lui Cheloo i-a plăcut momentul: "Hai că nu e chiar atât de rău". Bendeac, însă, nu i-a împărtășit părerea: "Au ratat tot ce se putea rata".

Cei doi s-au distrat pe scenă, însă la finalul numărului au fost luați la întrebări de către jurați: "Credeți că a fost o idee bună?"

Răspunsul l-au dat chiar jurații prin cei doi de DA.

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Triada, prin SMS la 1313 , când se dă "start vot", (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Bianca Sasu i-a făcut viața grea lui Mihai Bendeac la iUmor: "Un număr extraordinar. Mă așteptam la puțină interacț... Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x