Antena Căutare

Trupa Duo Olé s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Jurații emisiunii i-au felicitat pe artiști pentru musical

Cel mai nou episod al sezonului 14 iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 a adus o mulţime de momente surprinzătoare din partea concurenților, veniți atât din țară, cât și de peste hotare. La votul publicului au intrat: membrii grupului Duo Olé, Daria Brojban, Eduard Andrei, Alexandru Pleșcan și Violeta Niculae, după ce au trecut cu brio de exigențele juraților.

colaj foto cu trupa duo ole si juratii emisiunii iumor Galerie
Trupa Duo Olé merge direct în marea finală a sezonului 14 iUmor, de la Antena 1 | Antena 1

Iar cei care au avut cele mai multe voturi sunt Paul Morocco și Marcial Heredia, calificându-se astfel direct în finala sezonului 14 a show-ului de umor. Sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1, alți concurenți vor urca pe scena iUmor și vor încerca să obțină câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo.

Trupa Duo Olé merge direct în finala sezonului 14 al emisiunii iUmor, de la Antena 1

Artistul spaniol Marcial Heredia formează alături de Paul Morocco trupa Duo Olé. Ei se cunosc de aproape trei decenii și au dus spectacolele lor savuroase în multe colțuri ale lumii. Anul acesta, cei doi au ajuns şi în România, direct pe scena iUmor. Piesele celebre alese, prezența scenică de excepție, coregrafia colorată și efectele speciale au reprezentat „ingredientele“ care „au condimentat“ ineditul musical. În timpul numărului, Paul Morocco a subliniat că show-ul de umor din țara noastră este cunoscut peste hotare. „Aici este România, iUmor! Cea mai importantă emisiune de umor din România, Europa și din întreaga lume! Publicul de aici vrea o transformare“, a exclamat cântărețul american.

Citește și: Invitat special la iUmor, Raul Gheba l-a luat la roast pe Cheloo: „E cel mai frumos număr de stand-up pe care l-am auzit“

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, dar și gazdele emisiunii – Șerban Copoț și Dan Badea – au fredonat versurile melodiilor interpretate de Marcial Heredia și Paul Morocco. „Au îmbinat foarte mișto umorul cu muzică bună, care sună bine și care a fost executată impecabil!“, a declarat Delia în timpul testimonialului. „ Alt nivel de umor! (…). Cea mai tare chestie din lume! Excelentă treabă!“, a mărturisit Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Daria Brojban, număr de stand-up inspirat din povestea emoționantă a supraviețuirii miraculoase

Trupa Duo Olé și-a adjudecat câte un like de la fiecare jurat iUmor, totodată, primind de la ei și felicitări. „ Aș cumpăra bilet oricând să văd treaba asta! (…). Ce au făcut ei pe scenă a fost artă!“, a spus Delia, iar Cheloo a precizat: „Ați creat un moment extraordinar de emoționant! (…). Chiar dacă nu sunt fan, știu c-am văzut doi oameni preocupați de ideea de a face umor până la capăt“.

În cadrul următoarei ediții iUmor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo vor avea de jurizat alte numere interesante, atât din ţară, cât şi de peste hotare, iar în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ va fi un cuplu regal. Despre cine este vorba, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

iUmor sezonul 14, 18 februarie. Văru` de la Timișoara, glume făcute cu cap. Jurizarea a creat un moment fără precedent... Delia: „Harry și Meghan au venit în platoul iUmor!“. Cine sunt actorii care au acceptat provocarea rubricii Dacă aș fi p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x