Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 februarie. Daria Brojban, număr de stand-up inspirat din povestea emoționantă a supraviețuirii miraculoase

Concurenta a venit pe scena iUmor cu o poveste de viață impresionantă. Limbajul „deocheat”: „Era o fată cuminte, stătea lângă mine și uite-o ce scoate pe gură!, îmbinat cu multă emoție și accente de stand-up, au creat un adevărat roller coaster emoțional!

iumor, daria brojban Galerie
iUmor sezonul 14, 18 februarie. Daria Brojban, număr de stand-up inspirat din povestea emoționantă a supraviețuirii miraculoase | Antena 1

Daria Brojban este una dintre concurentele celui de-al doilea episod din noul sezon iUmor, care a venit pe scenă cu un număr de stand-up despre ziua în care a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Bucureşti.

Povestea începe cu o micuță care a căzut pe geamul apartamentului, asta după ce s-a aplecat prea mult în încercarea de a o prinde cu privirea pe mama ei care tocmai plecase la cumpărături. Norocul a fost de partea fetiței, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi: „Bărbosul m-a salvat!”

Urmărește până la capăt povestea emoționantă a Dariei și află care e pasiunea ieșită din comun a tinerei! Cheloo i-a făcut o surpriză ca să îl țină și ea minte!

Daria Brojban „a transformat drama într-un număr de comedie: I-a ieșit foarte bine!”

Daria Brojban și-a continuat numărul, împărtășind câteva lucruri despre ea:

„Și-mi mai place să fur și semne de circulație. Singura problemă e că nu sunt doar semne de circulație. Mai sunt și borduri, bucăți de marmură din Parcul Tineretului, semne cu <<Nu parcați>>, multe semne cu <<Nu parcați>>. Încă de mică am fost un copil, pot spune special și asta s-a văzut foarte bine și în relația cu sora mea mai mare. Sora mea mai mare fiind un copil inteligent, iubea să facă puzzle-uri, iar eu adoram să îi mănânc piesele de la puzzle-uri. Ca drept dovadă, ea a ajuns inginer, iar eu sunt pe scena de la iUmor.”

„Acuma, eu știți că vă uitați un pic confuz la mine și că nu vă trece nimic prin cap. Niciun scandal din mass-media, nicio persoană importantă. Maxim să fi făcut Ozana Barabancea și Micuțu un copil și să fi ieșit eu, dar nu e nici asta, vă lămuresc imediat! Mai știți fetița aia angelică, de patru anișori, care, în urma unei extorsiuni de degajament, a zburat de la etajul 8 din Capitală? (...) Numele meu e Daria și din fericire, încă sunt aici!”

„M-am urcat pe canapeaua care era lângă geam, m-am cățărat pe geam, am căzut de la geam și am ajuns în grădinița din spatele blocului. O floare printre flori. După, vă dați seama, a urmat poliție, salvare, protecția copilului. Mami, te iubesc, îmi pare rău. Chiar nu mi-am rupt niciun os. Alarma a fost dată de vecina de la etajul 9, care a văzut o pijama care zbura pe geam. Singura problemă era că, ghiciți ce, eram și eu în pijama.”

„Hai că are emoții! Doamne ce călătorie inițiatică!”, a spus Cheloo, îndemnând publicul să o aplaude pe concurentă.

„(...) Nenorociții ăia de la spital mi-au tăiat pijamaua de pe mine care mă făcuse faimoasă în tot blocul. Fără să mă vadă, am reușit să palmez șosetele. Nu știam că o să-mi folosească palmatul de chestii și când o să cresc mai mare. Urlam din toți rărunchii că vreau la mama, deși, în subconștientul meu, știam că nu vreau la mama, pentru că știam că o să-mi iau bătaie că am ieșit afară din casă, în pijamale și pe deasupra și pe geam.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Andreas Petrescu a intrat în pielea lui Cheloo și a spus cum ar arăta țara condusă de el

Jurizare Daria Brojban la iUmor sezonul 14

Toată sala a aplaudat-o pe Daria Brojban, preluând din emoția momentului, iar Nelu Cortea a mers până pe scenă și a îmbrățișat-o:

„Mi-a plăcut atât de tare numărul tău, vreau să te iau în brațe. Având copii, te gândești, la un moment dat – este o panică foarte mare asta: să nu pățească ceva copilul. Dar a transformat chestia asta în ceva amuzant, fain, spus sincer.“, a mărturisit Nelu Cortea.

Daria Brojban a primit aprecieri și din partea celorlalți jurați iUmor:

„Eu am văzut-o la știri, o țin minte. A căzut printre copaci, iar crengile lor i-au atenuat căderea. N-am crezut… mi-era greu să cred că este în fața mea! (…)”, a declarat Cătălin Bordea la testimoniale./„Felicitări pentru număr. Mă bucur că ai supraviețuit. A fost un număr foarte mișto și se vede că l-ai simțit! Bravo!”/„Gluma cu Micuțu și Ozana Barabancea, foarte bună și gluma cu maică-ta care te-ar fi bătut că ai ieșit din casă, e drama transgenerațională care ne caracterizează pe toți.”

„Ești o norocoasă, ești foarte carismatică!”, i-a spus Delia.

Daria Brojban a primit toate cele patru like-uri: „Meriți din toată inima!”

„Pe mine m-a distrat așa de tare povestea, încât celelalte elemente care ar fi putut să îi refuze călătoria către glorie s-au anulat brusc!”, a spus Cheloo la testimoniale.

Daria a lansat și o provocare pentru jurați. Concurenta le-a cerut câte un autograf pe bordura primită în culise de la gazdele emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea: „Nu poți să-i spui <<nu>> unei fete care se aruncă de la etaj și supraviețuiește, plus mai distruge și o mașină, suprasolicită sistemul medical din România!”, a spus Cheloo, dându-i tinerei cadou o cagulă.

Citește și: Jurații iUmor, emoționați de momentul unei concurente care a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ion Șaulescu, numărul care a „împietrit” fețele doamnelor din sală. Bordea a calmat spir... iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ionuț Dicoi, cioban de meserie a încercat să facă comedie. Jurații au avut nevoie de o e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x