Antena Căutare

"Uriașul de Foc" își încearcă norocul la iUmor, cu un număr de striptease! "Un pitic cu artificii în ...". "S-a încins? Te-a ars?"

Piticul Iulian Barbu, sau "Uriaşul de Foc", aşa cum se intitulează, a lăsat juriul și publicul cu gura căscată. Nu de admiraţie.

Piticul Iulian Barbu, sau "Uriaşul de foc", aşa cum se intitulează, a lăsat juriul și publicul cu gura căscată. Nu de admiraţie.

Şiii ce au descoperit juraţii noştri? Îl aveau în faţa ochilor chiar pe renumitul Pitic Porno, chiar dacă, a vrut să se ascundă aşa, după deget. Faima să fi fost de vină?

Nu ştim, dar momentul lui din această seară cu siguranţă va deveni celebru! "Un pitic cu un artific în c..", a fost reacţia lui Beandeac, la finalul "magistral" al momentului sau.

Din nefericire, Delia a rămas cu o curiozitate, o întrebare pe care a ratat-o:"S-a încins? Te-a ars?".

Publicul a râs în hohote, până la ieşirea concurentului nostru de pe scenă, cu un singur Like. Din partea cui? Nici nu are rost să mai întrebăm.

Milosul Bendeac lasă muștele să moară de bătrânețe, dar colegii nu! "A spus ceva înainte să închidă ochii?" Do... "Ce frumos e Costineștiul, dacă-l treci prin Photoshop". Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x