Voicu Mane, în finala ”iUmor” pentru că vrea să își ia revanșa: ”Mi s-a întâmplat să nu râdă lumea chiar în finală! E groaznic, așa că te duci acasă, scrii alte glume, vii din nou”

Născut în București, finalistul ”iUmor” din acest sezon, Voicu Mane, pe care telespectatorii în vor putea urmãri în finala show-ului de la Antena 1, difuzatã duminica aceasta, de la ora 20.00, face stand-up încă de la vârsta de 16 ani, iar de-a lungul timpului a obținut și câteva premii drept confirmare pentru ceea ce face. În urmă cu 4 ani, Voicu i-a furat un titlul chiar lui Adi Bobo, și el finalist ”iUmor” anul acesta, la concursul ”Open Mic 2013”.

Foarte emotiv, Voicu Mane și-a călcat în picioare temerile tocmai pentru că în finala ”iUmor” din sezonul doi, numărul său nu s-a încheiat tocmai bine. ”Mi s-a întâmplat să nu râdă lumea chiar în finală... E groaznic, n-ai cum să reacționezi, te duci acasă, scrii alte glume, vii din nou și tot așa... La audiții, sezonul acesta, cea mai mare temere era să nu iasă ca dată trecută, cred că de aceea am și avut niște emoții mult mai mari decât de obicei. Și de obicei sunt mari, dar acum au fost enorme și total vizibile!”, a recunoscut Voicu Mane, care a avut parte de încurajările celor trei jurați.

Numărul său de stand-up comedy a fost la înălțime, iar singurul regret al juraților a fost doar că Voicu a început destul de timid. ”Ți-aș face o injecție cu încredere în creier, pentru că ai de ce să fii încrezător. Luptă-te cu emoțiile!”, l-a îndemnat Mihai Bendeac.

De altfel, și cei care l-au văzut i-au spus același lucru. ”Mi-a plăcut foarte mult când cineva mi-a zis că e normal să am atâtea emoții, că se vede din acele emoții că fac treaba asta cu toată inima. N-aș vrea să se vadă doar prin emoții că fac stand up comedy cu mare drag, mi-ar plăcea ca oamenii să observe asta din bucuria cu care prestez, dar până atunci, mă mulțumesc cu asta. Faptul că lumea apreciază glumele mele, mă face să fiu mult mai încrezător pentru runda finală”, a mai spus Voicu Mane.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00
Ultimele știri