Antena Căutare

Eva Zaharescu: “Moștenesc pasiunea pentru gătit de la mama și de la bunica mea”

Între concurenții care vor putea fi văzuți la Junior Chef, în ediția din această seară, de la 20:30, se află și Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu

Între concurenții care vor putea fi văzuți la Junior Chef, în ediția din această seară, de la 20:30, se află și Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu.

Aceasta s-a prezentat la preselecții împreună cu bunica și a trecut fără mari probleme peste emoțiile probei pentru că Evei chiar îi place să gătească. Uneori Eva pregătește masa pentru întreaga familie. “Cred că am moștenit pasiunea pentru bucătărie de la mama și de la bunica”, a mărturisit Eva celor trei jurați.

Fetita a venit în platoul “Junior Chef” însoțită de mama ei, Andreea Berecleanu, de doi prieteni, soră și frate, și de frățiorul ei, Petru, care a fost chiar mai emoționat decât ea pe tot parcursul probei. Eva a pregatit prăjitura “Negresa”, o variantă îmbunătățită, cu frișcă și căpșuni.

“Inițial am avut o reținere (în ceea ce privește participarea Evei la <<Junior Chef>>, fiind vorba de trustul unde lucrez, însă, pe de altă parte, mi s-ar fi părut nedrept să nu participe, având în vedere că este singurul show de acest gen din Romania”, a declarat Andreea Berecleanu.

“Vreau să-i fac pe părinții mei și mai mândri de mine”, a mai spus Eva, când a fost întrebată de ce s-a prezentat la concurs.

Cum s-a descurcat Eva în fața juraților Junior Chef, telespectatorii urmează să afle în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Marius Florea Vizante, postare inedită pe Facebook. Uite ce răspuns i-a dat fiica sa... Intrare ca la maraton! Gabriel Mihai Ion îi amuză pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x