Antena Căutare

Horia Vîrlan, "primul bucătar de pe Columna lui Traian"!

Responsabil cu seriozitatea și tehnica, Horia este luat puțin în glumă de către colegii săi, care de fiecare dată când sunt în dificultate îi trimit pe concurenți să i se adreseze maestrului

Responsabil cu seriozitatea și tehnica, Horia este luat puțin în glumă de către colegii săi, care de fiecare dată când sunt în dificultate îi trimit pe concurenți să i se adreseze maestrului.

Marius Vizante este cel care i-a atribuit chiar un loc de cinste "pe Columna lui Traian".

"Eu sunt doar un bucătar, chiar dacă apar la televizor!", se apără Horia, în timp ce Marius îl atacă vehement "în loc să stea în bucătărie la el."

Cu toate acestea, bucătarul Horia este mândru de copiii pe care îi are în echipă, fiind sigur că unul dintre ei va fi Junior Chef.

Familia Doroftei, urmărită de ghinion... Maria Boancă, chimistă, actriță sau detectiv criminalist cu firmă de catering?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x