Antena Căutare

Rareş a adus bucătăria avangardistă, la Junior Chef!

A intrat încrezător în platou, pregătit să le arate juraţilor că se pricepe în bucătărie. Rareş a gătit file de macrou în crustă de ovăz. Iar asta nu e tot! El a creat o reţetă proprie.

A intrat încrezător în platou, pregătit să le arate juraţilor că se pricepe în bucătărie. Rareş a gătit file de macrou în crustă de ovăz. Iar asta nu e tot! El a creat o reţetă proprie.

Căpşuni cu piper şi smântână. Acesta este desertul avangardist pe care Rareş l-a creat şi cu care i-a încântat pe juraţi. Nici felul principal nu a fost mai prejos.

Combinaţiile îndrăzneţe pe care le-a făcut l-au uimit pe Vîrlan. Însă, nu prea au fost pe gustul lui.

"Într-adevăr, ai gătit simplu şi minimalist. Dar eu nu sunt aşa de îndrăzneţ", a spus juratul.

Totuşi, ceilalţi jurati au fost extrem de încântaţi de prestaţia lui Rareş.

"Nu ar trebui să abandonezi gătitul, pentru că ce am gustat azi a fost foate bine făcut. Îmi place că ai îndrăznit. Mi-a plăcut foarte mult combinaţia din desert", a completat Prinţesa Polonic, oferindu-i un mare da.

"Sunt fanul tău declarat. Ţine-o tot aşa. Îndrăzneşte şi informează-te!", i-a spus Vizante. Cuvintele lui l-au convins pe Rareş care a decis să meargă mai departe cu Vizante.

Prinţesa Polonic dezvăluie o reţetă secretă cu multă... dragoste!... Vizante riscă tot! L-a scos din minţi pe Horia Vîrlan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x