Antena Căutare

Vizante riscă tot! L-a scos din minţi pe Horia Vîrlan

Armele la care a apelat Vizante pentru a-i atrage pe mici bucătari în echipa lui nu sunt deloc pe gustul celorlaţi doi juraţi.

Armele la care a apelat Vizante pentru a-i atrage pe mici bucătari în echipa lui nu sunt deloc pe gustul celorlaţi doi juraţi.

Astfel, în platoul Junior Chef, este un război continuu. Horia consideră că Vizante nu este deloc priceput la bucătărie. Pe cealaltă parte, Vizante îl acuză pe Vîrlan că este mult prea... conservator. Trecând peste acestea, replicile pe care şi le dau cei doi sunt extrem de amuzante.

"Îmi spuneţi şi mie unde este zahărul pudră?", a întrebat o concurentă. "E praf aşa cam cum e Vizante", i-a răspuns Horia.

Şi să nu credeţi că în tot acest război Prinţesa Polonic e neutră.

"În dex, la cuvântul aroganţă, putem aşeza fotografia lui Vizante", a spus Jurata.

Rareş a adus bucătăria avangardistă, la Junior Chef!... Adonis, un karatist pasionat de gătit: "Karatele are o legătură cu bucătăria"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x