Antena Căutare

Adonis, un karatist pasionat de gătit: "Karatele are o legătură cu bucătăria"

Înalt, frumos şi voinic ca un Adonis. Nu degeaba poartă acest nume! Concurentul de la Junior Chef visează să combine mişcările de kung-fu cu gătitul.

Înalt, frumos şi voinic ca un Adonis. Nu degeaba poartă acest nume! Concurentul de la Junior Chef visează să combine mişcările de kung-fu cu gătitul.

Adonis este convins că poate folosi mişcările învăţate la karate în mânuirea ustensilelor din bucătărie. Asta pentru că la capitolul arte marţiale este campion mondial! Practică acest sport de la vârsta de trei ani. E , de fapt, o pasiune în familie, pentru că şi părinţii săi fac karate.

La Junior Chef, concuretul a gătit sushi. Şi, pentru că Prinţesa Polonic nu poate mânca peşte crud, a preparat, special pentru ea, sushi vegetarian.

"M-am gândit să prepar sushi, pentru că eu fac karate. E o combinaţie între ele. Karatele are o legătură cu bucătăria! Există bucătari care aruncă cu cuţitele când gătesc", explică Adonis.

Totuşi, lui Vizante nu îi este frică şi judecă la rece preparatul concurentului.

"Orezul nu era făcut. E prea dulce. Nu se simte oţetul. Este evident că te pricepi, de-aia nu îmi vine să cred că ai greşit", a spus juratul.

"Mie mi-a plăcut. Mai ales cum l-ai aranjat pe farfurie şi mai ales că te-ai gândit să faci unul vegetarian şi pentru mine", a declarat Prinţesa Polonic. Chiar dacă jurata i-a oferit un DA, nu a fost de ajuns pentru ca Adonis să meargă mai departe.

Vizante riscă tot! L-a scos din minţi pe Horia Vîrlan... Nu vei ghici ce le trece prin cap! Ce ar face concurenţii cu marele premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x