Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 11 și 12, din 29 septembrie. Eva și Victor sunt aduși din nou împreună

În episoadele 11 și 12 din 29 septembrie, Eva și Victor își găsesc din nou drumul unul spre celălalt.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 11 și 12, din 29 septembrie. Eva și Victor sunt aduși din nou împreună Galerie
Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 11 și 12, din 29 septembrie. Eva și Victor sunt aduși din nou împreună

În episodul 11, Eva încearcă să treacă peste suferința cauzată de Victor și Diana. Tânăra nu se lasă consolată de către nimeni.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Victor și Eva merg pe drumuri diferite

Victor încearcă să se convingă singur că este mai bine că Eva a renunțat la căsătorie.

Eva rememorează ultimele evenimente. Este în parc și își mănâncă sentimentele. „De ce să fiu eu tristă, ia mai bine să fie ei”, își spune tânăra. Nu îi vine să creadă că a mâncat toate dulciurile ale căror ambalaje au rămas pe bancă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Luminița este mândă de Florentina

Luminița încearcă să afle de la Vlady și Florentina cum a decurs întâlnirea cu investitorul american. Ea vrea să afle cum s-a făcut Eva de râs, însă Florentina îi spune că s-a întâmplat chiar invers, Eva impresionându-i pe toți.

Luminița este mândră de Florentina care a făcut poze cu Eva și Victor pentru a le vedea Diana.
Lara îi anunță că Victor pare destul de îndrăgostit de Eva, însă nimeni nu-i acordă atenție.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Doina ia legătura cu Victor

Doina este îngrijorată pentru Eva și îl sună pe Victor să afle unde este. Victor o anunță că ei doi s-au despărțit. Doina este surprinsă de veste, iar Victor îi spune să afle ea mai multe de la Eva, deoarece el nu știe.

Tocmai atunci se întoarce Eva acasă, iar Doina îi cere explicații.

„Pentru că nu vreau. Și știi de ce, pentru că el nu vrea”, îi spune Eva.

Citește și: Cum arată iubita lui Raphael Tudor din serialul „Pariu cu viața”. Cât de frumoasă este tânăra care l-a cucerit pe actor

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Violeta și Doina fac front comun

Violeta și Sergiu discută despre data ideală pentru căsătoria lui Victor. Sergiu îi propune să o sune pe Doina, astfel încât să cadă împreună de acord. Violeta o sună, iar Doina îi dă vestea că Eva a anulat nunta. Mama lui Victor o invită la ei pentru a discuta, iar Doina acceptă.

Doina îi cere Evei să-i spună motivul pentru care a anulat căsătoria, însă Eva refuză să-i spună. După ce pleacă Doina, Eva le spune adevărul surorilor ei. Însă Doina aude discuția fiicelor ei și pleacă furioasă la familia Pop.

Doina și Adina ajung la familia Pop și sunt impresionate de cum arată casa lor. Doina le spune ce de întâlnirea Evei cu Diana. Aceștia o văd aproape dezbrăcată la balconul lui Victor.

Doina îi cere socoteală Dianei pentru cele întâmplate. Violeta intervine între cele două și îi promite Doinei că va soluționa totul, astfel încât să nu mai existe probleme. Le roagă pe cele două să o facă pe Eva să se răzgândească.

Toate trei pun la cale un plan pentru a-i împăca.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Diana încearcă să îl seducă pe Victor

Victor ajunge acasă, unde îl așteaptă Diana. Tânăra are planuri pentru a-l seduce pe bărbat, însă acesta nu crede că este momentul potrivit.

Iese pe balcon pentru a o suna pe Eva. Tânăra nu îi răspunde la telefon, deși Mara îi dezvăluie că ea se îndoiește de interesele Dianei și nu crede că Eva ar trebui să o creadă.

„Dacă e așa, oamenii ăia sunt nebuni”, conchide Eva.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Florentina poate fi însărcinată

Florentinei îi este rău, iar Luminița și Lara cred că tânăra este însărcinată. Toată familia merge la spital pentru a face testul. Luminița îl vede pe Doru și e mândră de planurile lui Vlady.

Lenuța le dă vestea Violetei și lui Sergiu.

Florentina ajunge la spital și leșină după ce o mușcă pe asistenta care îi recolta sânge. Cocuța o sună pe Luminița pentru a-i spune despre vizita Doinei și, mai ales, de faptul că Diana era acolo și s-au întâlnit.

Ginecologul care o consultă pe Florentina este Victor Popescu. Florentina îl anunță pe medic că Eva s-a despărțit de Victor. Medicul le spune că Florentina nu este însărcinată.

Citește și: Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5. Tina Duceac face dezvăluri de la filmări

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Victor face o ultimă încercare

Victor ajunge acasă la Eva și o surprinde vorbind singură despre el. Victor crede că Eva a anulat căsătoria din cauză că e geloasă, dar tânăra neagă. Aceasta îl alungă din curte.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 11, din 29 septembrie. Planul este pus în aplicare

Doina îi povestește Evei despre vizita la familia Pop. O minte și îi spune că le-a cerut să o lase în pace. De asemenea, o trimite să ia legătura cu o prietenă care are nevoie de ajutor cu niște aranjamente.

În același timp, Violeta și Sergiu îl conving pe Victor să meargă la munte pentru a se întâlni cu un prieten vechi al bunicului său.

Atât Eva, cât și Victor acceptă să plece câteva zile la munte.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 2, din 28 septembrie 2023. Alice își duce la îndeplinire planul

În episodul 12, Victor și Eva cedează în fața dragostei lor și reiau planurile de căsătorie.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Bagajul perfect pentru o escapadă romantică

Mara și Adina îi schimbă Evei hainele puse în bagaj. Adina are dubii în ceea ce privește relația Evei cu Victor. Îi povestește Marei despre Diana, însă Mara este sigură de sentimentele Evei pentru Victor și invers.

Eva așteaptă mașina să o ducă la gară, însă toți șoferii anulează. Victor Popescu ajunge în fața casei lor și se oferă să o ducă pe Eva la gară.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Diana continuă jocul manipulării

„Diana, pune prăjitura jos (...) Crede-mă, nu merită”, o roagă Felicia pe Diana care dorește să mănânce ceva dulce. Diana îi spune Feliciei că a fost acasă la Eva și că au aflat și Doina, și Violeta. Tânăra se teme că o să afle și Victor, însă Felicia o sfătuiește să-i spună ea mai întâi astfel încât să întoarcă totul în favoarea ei.

Victor nu-i lasă totuși ocazia, anunțând-o că pleacă într-o călătorie de afaceri.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Camera 609

Eva ajunge la hotelul de la munte și primește cheia de la camera 609. În timp ce tânăra deja este în cameră, ajunge și Victor, căruia i se dă cheia de la aceeași cameră. Eva este încântată de cum arată camera și se pregătește pentru a face o baie. Victor intră și o observă în cadă. Amândoi țipă și nu înțeleg ce se întâmplă.

„Ce fel de glumă proastă mai e și asta”, spun ei, înainte de a-și da seama de complotul mamelor lor.

Victor o așteaptă la restaurantul de lângă cabană pentru a discuta.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Veștile circulă

Lenuța îi spune Violetei că Florentina nu este însărcinată, iar Cocuța îi spune Luminiței că Victor nu s-a împăcat cu Eva, dar că sunt amândoi la cabană la munte.

Citește și: Noutățile lunii septembrie în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Camera 609 Bis

Eva o sună pe Doina, însă nu-i răspunde. Eva îi dă mesaj și familia Georgescu este convinsă că se vor împăca. Eva își caută hainele în bagaj, însă nu găsește decât hainele puse de Mara și Adina.

Victor își sună părinții, însă nici ei nu-i răspund. Eva îi propune lui Victor să plece. Tânărul încearcă să o convingă să rămână.

„Pot să te întreb ce s-a întâmplat?”

„Tu chiar nu știi?” îl întreabă Eva, înainte de a-i spune toată povesea cu Diana.

„Dar știi ce m-a deranjat cel mai tare? Că a zis că o să fie o mamă mai bună decât mine. Voi chiar vreți să-mi luați copilul?” îl întreabă Eva.

„Eva, să știi că eu sunt fericit și chiar mă bucur că o să fiu tată”, îi spune Victor.

Cei doi sunt întrerupți de un apel de la Diana, însă Victor nu îi răspunde.

Eva așteaptă ospătarul, iar Victor merge să-l caute. În acest timp, Andrei îi iese în cale Evei și vrea să afle mai multe despre cum a decurs viața fostei sale iubite. Victor îi surprinde discutând și își aduce aminte de discuția cu Eva din prima noapte petrecută împreună.

Victor se prezintă pentru a-l opri pe Andrei să o mai atace pe Eva. Tânăra este surprinsă că Victor știe de Andrei.

„Tu nu ești o femeie care merită să fie înșelată”, declară Victor.

Victor întreabă la recepție dacă mai sunt camere disponibile, însă nu se poate face nimic. Acesta găsește inelul în bagajul schimbat de Violeta. Încearcă să o convingă pe Eva să mai rămână câteva zile să se relaxeze. Eva și Victor își petrec după-amiaza la piscină.

„Tu ți-ai dorit copii?” îl întreabă Eva.

„Sincer să fiu, nu prea”, îi răspunde Victor.

„Să știi că o să vină și clipe mai fericite”, o asigură el.

„Chiar nu-mi dau seama, dar mi-e frică”, spune Eva, însă Victor o asigură că nu o va lăsa singură și că va fi mereu alături de copil și de ea.

Eva îl prinde că a citit cărți despre bebeluși, iar el află că Eva a decis să nu afle sexul bebelușului până la naștere. Cei doi se întorc în cameră și o găsesc decorată ca pentru o seară romantică în doi. Eva acceptă să doarmă împreună în pat. Victor adoarme imediat ce pune capul pe pernă, iar când Eva ajunge lângă el se răsucește și o ia în brațe. Eva nu poate adormi, iar Victor se trezește și cei doi se sărută.

Victor și Eva își petrec noaptea împreună.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. Florentina și Vlady iau o cină romantică

Florentina și Vlady iau o cină romantică în grădină. Florentina îi dă un cadou impresionant lui Vlady, care nu are cuvinte să își arate recunoștința.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 12, din 29 septembrie. „Blestemul camerei 609 lovește din nou!”

Episodul se termină cu Eva trezindu-se în brațele lui Victor țipând.

„Blestemul camerei 609 lovește din nou!” glumește Victor.

Victor o invită la o plimbare pe munte, iar când ajung într-un loc de vis, îngenunchează și o cere din nou în căsătorie.

„Ești sigur că asta îți dorești?” îl întreabă Eva.

„Da”, îi răspunde Victor hotărât.

„Atunci răspunsul este da”, spune Eva.

„Cred că s-a mișcat. Cred că și el e de acord cu căsătoria noastră”, spune Eva zâmbind.

„El sau ea”, completează Victor.

Citește și: Diana Cavallioti se alătură producției „Bravo, tată!”, noul serial de comedie ce va fi difuzat, în această toamnă, la Antena 1

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x